Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2008

Vart fan är dippåsen???

Av Maria - 26 januari 2008 13:06

Okej.. igår kväll tittade jag på en film.. igen! Men den här gången tittade jag faktikst på en film som gick på teven! Resident evil. Jag har ju sett den förut, men den är ju bra.


Nåja.. imorse blev jag väckt av något så underbart;.. "- Vart fan är dippåsen???" ... öhh.. nä kanske inte fullt så underbart precis! Klockan var kring 7 tiden.. grrr..! Men gubben lyckades lösa sitt mysterium med den försvunna dippåsen till sist.

 Men vid det laget hade ju självklart sonen vaknat! Dottern hade redan varit vaken ett bra tag.. vilket hon brukar vara på morrnarna.

Så det vara bara för mig att kliva upp med andra ord. ZZzzzz...


Det har väl inte hunnit hänt så mycket annat än idag, men när sonen somnade efter lunchen så passade jag på att vara med dottern när hon "bakade" chokladbollar.. med pärlsocker på. Hon var riktigt duktigt enligt mig. Normalt sätt brukar hon gnälla hela tiden för allt! Men inte ett endaste gnäll under hela tiden hon "bakade"! Det var bra gjort! Vi skojade och hade roligt! När sonen vaknar ska dottern bjuda han på chokladbollar och lite mjölk.. och nu tror jag minsann att han har vaknat..

Så jag måste väl gå och fixa hårdbrömackor med kaviar till gubben (han är sjuk, feber och hostar jätte mycket)!


Bild på dotterns chokladbollar.. :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Januari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se