Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

Tråk dag!

Av Maria - 27 januari 2008 20:17

Idag har det inte hänt mycket. Jag har bara gjort massa tråk saker som måste bli gjort, som bl.a diskat, hängt & tvättat tvätt, plockat ihop lite. Nja inte så mycket men något är det ju.


Jag och barnen var ut en sväng idag även fast det blåste isbjörnar.. brrr.. vi gick en sväng. Och det behövdes nog, vi som har varit instängda bland alla bacillusker. Gubben är ju som sagt sjuk, han var varit det i ca. 3 dagar idag. Feber och en hemsk hosta. Så imorgon måste han nog vara hemma från jobbet. Även sonen blir hemma imorgon, fortfarande snorig och rinnande ögon. Men däremot så ska dottern tillbaka till dagis.


Jo.. ikväll ska jag väl titta på nån film eller likande på datorn. Teven är som sagt upptagen. Där bor gubben när han är sjuk. Tur att det inte går nå bra serier idag som man vill se! Men ärligt talat så sku det inte ha spelat så stor roll om jag hade missat nån serie som går nu dom är inte så viktiga.. men om det hade varit Grey's Anatomy så hade jag INTE kunna missat det. Men å andra sidan sku det säkert gått i repris.


Nu ska jag surfa lite.. sen får jag väl se vad jag gör, om jag tittar på nån film eller inte.


Slänger in en fin bild dottern har knäppt..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Januari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se