Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Inga rena kläder!

Av Maria - 28 januari 2008 13:42

Igår kväll blev det inget film tittande för min del. Jag fastnade vid ett gratis spel som fanns på nätet. Det var kul att spela.. ändra fram tills att man bara ville "vinna".. det gick så långsamt!.. Men jag kom väl i säng klockan 24.. trött! Dottern blev hemma från dagis idag hon med.. varför?.. jo därför att hon inte hade nå rena kläder. (vilken lam ursäkt tänker ni säkert.. men ärligt! Hon hade INTE nå kläder alls att ta på sig eller extra kläder att ta med sig..okej.. det fanns väl nå klädesplagg hon kunna ta på sig, som hon har på sig nu, men dom är inte rena!) Men imorgon ska hon till dagis!!!!

Sonen är ännu sjukare idag.. :(

Han har feber, snorig och hostig! Min stackars lilla pojke! Det kan ju förmodligen vara samma sak som gubben har haft.. eller har fortfarande faktiskt! *hoppas inte*!


Jaha.. vad har hänt idag då???.. inte inte mycket!

Jag fixade lite klappgröt/vispgröt som lunch till barnen. Vilket dom uppskattade väldigt mycket. Det var nog ett tag sen jag gjorde sån gröt. Jag måste komma ihåg att fråga min mamma hur hon gjorde sin chokladgröt som hon gjorde när jag var liten. Jag kan nämligen garantera att den kommer bli en höjdare i det här huset bland barnen, kanske gubben med för den delen.


Okej vad har hänt mer i dag.. hm.. jag har fått varit ner till källaren två gånger för att vår jävla brännaren hade lagt av. Men nu går den för fulla muggar! (Men jag sänkte värmen, ÄNTLIGEN! Det har varit runt 23-24 grader varmt dom senaste dagarna.. puh! Men nu lär det sjunka en del. Skönt!)

När sonen hade ätit upp och klart sin klappgröt/vispgröt så gick han och sov lunch. Så då passade jag och dottern på att baka lite muffins, men det var nog mest bara jag som gjorde det mesta bakandet idag. Visst dottern var faktiskt med och hjälpte till med vissa saker så helt utanför var hon inte!

(Lägger in recept på muffisarna och glasyren vi använde oss av också, inne på kategori; recept..)


Nu ska jag väl surfa runt lite..


Bilden: Muffisen på bilden åt inte jag! Jag tog bara kaffet!!! *stolt* :D
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Januari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se