Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Disken tar ALDRIG slut!

Av Maria - 31 januari 2008 15:54

Idag bestämde jag mig för att få bort disken.. vilket gick sådär. Fram tills att jag hörde kattorna morra och jama högt (en av dom). Jag tänkte såklart att dom busa/bråkade som dom brukade göra fast lite värre då eftersom dom lät så elakt. Så jag skrek lite på dom att lugna ner sig och lägga av. Nåväl sen upptäckte jag att det var Dora som hade ont i nåt av sina ben. Så fort han gick så jamade han av smärta. Så jag struntade i disken och gick och skrev med min vän på msn som är väldigt för djur. Vi bestämmde att hon sku komma över och titta på han. Vilket hon gjorde. Och så fick hennes och mina barn leka lite tillsammans ett tag. Och som vanligt när våra barn är tillsammans blir det lite av små kaos här hemma.

Även min andra vän som var in igår och vi pratade och drack kaffe var in en sväng idag. Jag hoppas hon kanske kan komma över nåt nästa vecka också då vi kan prata/planera lite mera och självklart dricka mera kaffe. :)

Kanske när barnen är på dagis!


Med Dora vet jag inte riktigt hur det är med än, det kan vara att han har vrickat eller gått snett eller nåt. Han har legat och sovit hela dagen.. fast det är inte så ovanlig när det är han, det gör han annars med.. ibland.

Hoppas han går/mår bättre snart.


Idag har jag inte..

  • fått nått tvättat
  • dammsugit
  • diskat klart
  • städat överhuvudtaget

Idag har jag fått...

  • besök av vänner
  • kokat/druckigt kaffe
  • pratat
  • tagit det lite lungt..

-------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Januari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se