Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under januari 2008

Av Maria - 24 januari 2008 19:55

AAAaaaaaaaaaAAAAAaaaaaaa.. så jäkla less!!!!! Satt och skrev ett inlägg och då ska självklart nätet hänga sig! Jävla skit grejer!!!


Då tar jag väl om allt igen.....

Igår kväll tittade jag på en film gubben hade köpt på macken. The Longest Yard (benknäckargänget -krossa dem) från 2005. Jag trodde helt allvarligt att den sku vara skit, mycket pågrund av skådisarna som spela i filmen. Adam Sandler; vet inte vad det är med han, men nåt är det jag inte gillar, Chris Rock; hatar människans röst!!! men han var rätt okej i den här filmen, kanske för att han inte var huvudrollen. Saken är väl den, jag tyckte filmen var helt okej! Jag fnissade även till några gånger under filmens gång! länk till trailer + annat


Ikväll hade jag tänkt titta på Ghost Whisperer & The L Word, men så blir det tydligen inte! Gubben var in för ett tag sen nu och sa att han sku titta på nåt som börja kl.20 hm.. kl är nu 20:03, han sku till macken innan det började, är itne hemma ännu. Nåja, jag hoppas inte det programet han ska titta på håller på så länge. Då kanske jag hinner se The L Word ivarjefall. Här har man suttit och väntat hela dagen och så får man inte änns se på dom programen.


Nu ska jag surfa runt lite..ANNONS
Av Maria - 24 januari 2008 12:51

Ja, nu är jag här igen.. vid datorn alltså. Och nej.. jag ska inte bli långvarig. (tror jag).. Jag måste försöka diska bort resten av disken som jag itne fick bort igår, hänga upp tvätten jag har i maskinen (som jag tvätta igår) och tvätta en till maskin tvätt.


Jag sku så gärna villa måla eller rita lite, men igår kom jag fram till att jag inte kan det länge.. det blir bara skit!


Nåja.. jag och ungarna har faktiskt varit ut en sväng. Visst det var väl rätt skönt att få komma ut...

Jag passade på att knäppa några kort när jag var ute, men det blev mest på barnen. Och ingen bild som blev så där super bra. (jag blev tvungen att knäppa med min kamera.. som börjar bli några år nu.. )


Slänger in en av bilderna jag knäppte ändå.. på Daisi..


ANNONS
Av Maria - 24 januari 2008 10:33

Sockerkänsliga kan vara både under-, normal- och överviktiga. De kan vara matmissbrukare men behöver inte vara det. Att vara sockerkänslig innebär att ha ett obönhörligt sug efter fel slags mat, som i sin tur leder till kraftiga humörsvängningar och låga energinivåer. Den sockerkänsliga blir något av en "Dr Jekyll och Mr Hyde". Ena stunden kan hon ha depressioner och/eller aggressioner, vara våldsam, oförutsägbar, glömsk och impulsiv. Hon kan ha kort stubin, vara virrig och ofokuserad och prata mycket och fort. Men hon kan också vända på en sekund och visa sig kreativ, klarsynt, charmig, energisk, lekfull och kärleksfull. En sådan person är det jobbigt både att vara och att leva med.

(Taget från denna sida: http://www.bittensaddiction.com/?action=hjarnansbiokemi&lang )

Inte speciellt roligt! Måste försöka lägga av med mitt sött ätande!!! Inte konstigt jag är på dåligt humör.. ofta på dagarna! Och tappar tålamodet för minsta lilla.. :(

Jag måste ge fan i allt sött!!!! Jag måste börja röra på mig mera, äta ordentligt, frukost, lunch, middag...

Och nu måste jag slita mig från datorn och gå ut eller nåt. Det är ju skit fint väder ute idag!

Av Maria - 23 januari 2008 19:00

Jaha.. blev det som jag hade tänkt mig igår då?? Nä.. självkalrt inte! Jag tittade aldrig på gynning.. gubben hade hyrt en film.. och dessutom förstod jag väl hälften av filmen..

Och dessutom åt jag en skål chips + ostkrokar, godis och drack cola.. typiskt! Och idag ska jag göra det samma, inte bra! Men jag har varit på så dåligt humör idag, beror säkert på att jag suttit framför datorn hela dagen igen + att jag har varit skit röksugen!..


Dagen har alltså inte varit en höjdare precis.. men förskylningen är nästan helt borta nu! Tummen upp för dom små gröna pillerna!

Dotterns förskylning är också nästan borta.. men inte helt. Sonen är väl rätt så förskyld ännu.


Nä nu orkar jag inte skriva mer.. dessutom ska jag natta ungarna.Av Maria - 22 januari 2008 17:47

Idag känns det som om jag har suttit framför datorn hela dagen. Och jo det kan nog stämma till en viss del. Men jag har faktikskt skura hela toan nere, duschat barnen, vikt all tvätt (vilket var en enormt stor hög innan), fotat lite.. hm ja det kanske inte var så där jätte mycket annat jag hade gjort.

Men men.. så är det väl vissa dagar. Det jag inte har gjort däremot är att jag inte har varit ner till källaren och sänkt värmen, vilket gubben hade sagt åt mig att göra.. om jag var ner i källaren något..


Min förskylning känns bättre idag ivarjefall, skönt! Dottern verkar också må bättre, det är bra. Sonen har det varit lite olika, ena stunden har han varit rätt så pigg och andra stunden jätte lessen och hängig.

Jag har ätit såna här Sinova piller som är mot förskylning. Jag började att ta dom igår. Och jag tror faktiskt att dom små gröna pillerna hjälper!!! Och då har jag inte tagit dom alla gånger jag ska.. man ska ta 2 st 3 gånger dagligen.. idag har jag tagit 2 st en gång och samma sak igår.


Ikväll vet jag inte vad jag riktigt ska göra.. kanske att man sätter sig framför teven och tittar på en film.. hm.. Eller vänta kommer det inte gynning idag!? Kanske jag tittar på det isåfall, hade tänkt tittat på det förra tisdagen, men då tittade jag på en film istället.

Åhh.. jag är så enormt sugen på att sätta mig med en stor skål chips eller ostkrokar, turkisk peppar, choklad.. mmm.. vad gott.. nej, nej, NEJ! jag får inte! Men det sku vara så gott..!!! *sockerberonede*


Nämen nu ska jag ta och surfa runt lite dricka mitt kaffe och ta en snus, om jag orkar.. sen ska jag sätta mig framför teven med barnen och titta på bolibompa efter det ska jag lägga barnen sen blir det lugn stund. *hoppas jag*


En av bilderna som jag fotade idag... experimentera lite..
Av Maria - 22 januari 2008 10:02

Igår blev det inget mer skrivande.. datorn var lite smått upptagen och jag var skit förskyld, jätte jobbigt! Och till på det så var ju båda barnen förskylda (är fortfarande såklart)..


Ja, inte hände det väl så mycket igår ändå.. hm.. Jag tittade inte änns på nån film igår kväll! WOW!.. istället gick jag och la. Jag var sååå trött!

Annars hände det faktikst inte så mycket speciellt här hemma förutom det vanliga. Diska, plocka ihop (och efter en 5 minuter ser det likadant ut igen.. grr..), tvätta, hängde tvätt.. ja allt ånt där trist..


Jag vill rita, måla, fota/photoshoppa, läsa (en bok).. , ut och gå, baka... och vad gör jag!??? Jo jag sitter här hela jävla dagarna. Jag är så jävla lat!


Nä, nu måste jag försöka göra nåt.. (säkert, jag lär väl sitta och surfa ett par timmar nu när jag satt mig.. )


Slänger in ett youtube klipp på en bra låt som det var länge sen man hörde..


Av Maria - 21 januari 2008 11:10

Igår kväll hade jag en liten filmkväll för mig själv.. vilket inte är ovanligt! Jag har fått nån nojja eller nåt. Jag måste jämt titta på film på kvällarna även fast jag inte har lust vissa gånger utan har lust att göra nåt helt annat.


Men igår blev det en bra film! Gubben hade varit och hyrt en Tarantino film. Death Proof! Den kändes lite kort tyckte jag, även fast den var 1 timme och 48 minuter. Men den var skit bra! Tyvärr fick jag ju pausa titt som tätt eftersom sonen hade magsjuka eller likande.. idag är magsjukan som bort blåst, men istället är han jätte förskyld. Även dottern är jätte förskyld och jag är påväg att bli det jag med.


Det här får räcka som första blogg inlägg, det lär väl komma fler! ;)


Trailer, Death Proof...
Av Maria - 21 januari 2008 10:39

Idag fixade jag lite i photoshop med en bild på en vän jag testade att rita i blyert för ett tag sen. Tanken med bilden var det att jag sku ha målat den i akvarell, men det gick åt piiiiip!

Men eftersom jag hade scannat in den på datorn testade jag att fixa till den lite i photoshop.. så ja.. lite bättre blev den väl.


Före & Efter bilder..Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<<
Januari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se