Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 10 februari 2008

Fixa frukost!

Av Maria - 10 februari 2008 11:47

Jag hade ett enormt diskberg här hemma igen när jag vaknade, inte roligt! Så jag bestämde mig för att får bort det idag. Och jepp, det lyckade jag med! SKÖNT!

Iförr går gjorde jag tårtor från kl. 11:30 fram till kl. 23:30.. då var jag så trött så jag gick och la mig, men jag var fortfarande inte kalr med tårtorna. Så det första jag fick göra på morgonen när jag vaknade var att göra klart tårtorna. Och som vanligt blir ALDRIG tårtorna jag gör som jag vill eller som jag har sett framför mig hur dom ska se ut.


Nu måste jag fixa frukost till dotten som vankade.. nu.. jo hon har sovit läääänge idag!


Fortsättning..

Så igår var vi hela familjen upp till gubbens mamma och fira hennes man som fyller år imorgon och hans son som fyllde år igår. Det bjöds på tårtor, semlor, "dricka", kaffe och små kakor. Vi blev även bjudna på middag, jätte gott. äppelfärsbiffar, mums! Dom var jätte goda och till dom fick vi friterade strips.. gott, gott, gott! Dottern sov under middagen.. hon var inte så pigg, hostig, febrig och trött då. stackars min lilla flicka!

Hoppas hon sovit sig någorlunda frisk nu när hon sov så länge idag/morse.

Sonen börjar äntligen bli lite bättre, men förskyld är han ju ännu och lite hostig. Barnen åkte upp redan på fredagen så dom hade sovit en natt hos farmor sin.


Nu orkar jag inte skriva nå mer.. trött.. fryser.. ska surfa runt lite och dricka en skvätt kaffe och sen ta en snus!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se