Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Nu har dom åkt!

Av Maria - 20 februari 2008 12:45

Idag åkte mamma med familj hem.

Trist, men skönt på samma gång. Jag skulle inte haft nåt emot om dom villa/kunde stannat en vecka till eller så. :) Men även dom som vanligt folk har ju ett arbete att gå till..

Nu när dom har varit här i ca. 5 dagar så då har vi väl inte gjort så jätte mycket igentligen.. en dag drack vi lite vin.. *harkel*.. råkade bli lite för mycket för min del, mådde apa dagen efter, kräktes och mådde illa över halva dagen.. :S

Men annars har vi mest bara tagit det lungt.

Jag bakade/lagade tårta när dom var här.. jag bara fick nå ryck och gjorde en + botten själv.. som blev bra!!!! Helt otroligt! (det brukar inte allas gå nå bra för mig att göra botten annars.. ) Jag ska slänga in receptet på tårtbotten här fast inne på kategori; Recept.. (när jag känner att jag har ork). Tårtan blev med andra ord rätt okej. Själv tyckte jag att jag hade haft för mycket hallon i (det blev för syrligt), men sen var det andra här som sa att dom tyckte bäst just om hallongrädden. Så, ja alla har vi olika smak!

(den blev lite torr också, enligt mig..)


Vi var ut och åkte lite pulka med barnen igår också, lekte även i en park som finns här i närheten. Min bror B gav fart på en snurrgunga (ett stort däck..).. Efter det mådde inte min dotter speciellt bra.. hon kräktes och mådde dåligt resten av dagen. Fast en lite sväng mådde hon bättre.. men senare mot kvällen blev hon sämre igen, efter hon ätit.

Så när hon gått och lagt sig kom hela middgen upp i en hink jag ställt åt henne för säkerhets skull.

Men idag mår hon bra!


Idag måste jag städa lite.. röja upp efter mamma med familj. Har redan varit upp och plockat ihop madrasser och sånt och öppnat ett förnster där uppe. Skönt med lite frisk luft, vädring!

Det är jätte fint väder ute idag också, hade varit skönt att ta sig en lite promenix.. men det blir väl med barnen i såfall. Skulle passat på att knäppt lite kort när om man tar sig ut i det fina vädret. Men det får vi väl se hur det blir..


Nu ska jag surfa runt lite.. det var ju ett tag sen man satt vid datorn nu.


En ihop plock på tårtan jag gjorde... p.s tårtfatet, tårtan står på fick jag av mamma! :) d.s 
ANNONS
 
erika

erika

22 februari 2008 16:08

Vilka fina tårtor

http://yummiemummie.blogg.se

 
Ingen bild

Bakning

9 juni 2010 23:08

Detta låter gott. Får pröva på det receptet nån dag.
Själv bakade jag en tårtbotten som blev jättebra igår :)
http://bakrecepten.se/recept-tartbotten-botten-tarta/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se