Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Stormiga "stubb blommor"!?!!

Av Maria - 25 februari 2008 12:01

Idag kom man upp i tid, jag var ju tvungen! Barnen skulle till sina dagisar idag. Så nu är jag hemma själv!!!! Wow! Och vad gör jag.. sitter framför datorn! Men jag har faktiskt diskat och bäddat.. och plocat ihop lite..  tänkte jag ska hinna dammsuga lite också. Men det får jag se hur det blir med det.. jag har ju satt mig här..

När jag hade lämnat båda barnen på dagis gick jag till parken och knäppte lite kort, inte med ny kameran, men ändå. Min tanke var att jag skulle gå ut igen när jag kom hem och då ta ny kameran och knäppa lite kort, men tyvärr blåser det ju storm här.. så då tappade jag lusten.. eller jag tappa inte lusten jag bara kände att jag inte hade nån större lust att få nå jäkla träd över mig eller stora kvistar. Hoppas det inte blåser lika mycket imorgon.. då kanske man kan gå ut och knäppa lite kort.


Åhh.. vill knäppa kort!!!

Nu måste jag skärpa mig med mitt godis/söt ätande också.. har blivit lite mycket nu igen.. mycket chips och ostbollar också..  inte bra!


Nä nu ska jag ta och försöka få nåt golv dammsuget innen jag måste hämta barnen i stormen!


En av bilderna jag knäppte i parken.. "stubb blommor"..!?..


 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

25 februari 2008 18:12

Gud vad häftiga träd!:D Du tar verkligen jättefina kort :)
Jag har skaffat mig en ny blogg precis (är inte på nån annan) Får jag lägga till dig på mina länkar?
Kramar! Jennie (från familjelycka)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

26 februari 2008 18:22

Tack så mycket! :)

Vad kul med en ny blogg! Ska genast kika in på den! :)
Och självklart får du länka till mig från dig! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se