Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

igår, idag, ikväll...

Av Maria - 27 februari 2008 15:28

Igår bakade jag igen.. hade besök.. så jag kände för att bjude min vän J på något att fika. Det tog ett tag innan jag kom på vad.. det fick bli en enkel sockerkaka/ saftig sockerkaka heter den, men tyvärr lyckades jag få den jätte torr och smulig!..?.. Jag har ingen aning om hur jag lyckades med det.. men men.. Själv åt jag inte av den, eller en liten smula smakade jag av sonen som fick en bit.


Idag har jag varit ute och gått en del. Först gick jag och sonen med dottern till hennes dagis. Sen gick vi vidare till "gamm-folket" (gubbens mormor och morfar). Och efter vi hade varit där måste vi hämta dottern och gå hem.. så en bit har man gått idag! Det är väl typ det vi har gjort idag.


Ikväll kommer det Grey's Anatomy!!! Jippi!!!!


Nu ska jag surfa runt lite och jag borde nog gå och hämta upp tvätten som ligger i maskinen.. jo det måste jag! Men inte just nu..


Bild på den "saftiga" sockerkakan.. som blev torr..
 
ANNONS
 
Malin

Malin

28 februari 2008 00:49

Har nu lagt ut receptet på maräng kakan!

Lycka till!

Kram

http://malin-1988.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se