Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

ÄNTLIGEN!

Av Maria - 28 februari 2008 18:45

Jepp.. nu har jag äntligen orkat hämta upp tvätten och hängt den till och med! När jag ändå var ner passade jag på att slänga i en maskin tvätt till... få se nu hur länge det tar innan jag orkar hämta upp den tvätten..


Jag har fotat lite idag, inte så mycket som jag villa men ändå. Nån bild blev väl bra. Nu har gubben bytt objektiv också så nu måste man ju testa det lite.. när jag har tid.


Vad tycker ni föresten om min nya snygga visningsbil.. *asgarv*..

Slängde ihop en ful bild inne på paint.. som då ska likna mig.. hehe..


 
ANNONS
 
jennie

jennie

29 februari 2008 13:22

Tycker bilden är skittuff! men jag tycker inte den är ett dugg lik dig faktiskt ;)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

29 februari 2008 18:51

hehe.. kul att du tyckte bilden var skittuff. *fniss* .. så det liknar alltså inte mig alls då.. typiskt! Då måste jag ju se till och göra en ny som liknar mig lite mera. hihi..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se