Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under februari 2008

Av Maria - 3 februari 2008 21:47

Idag har jag ÄNTLIGEN fått bort disken! Så skönt att slippa diskberget som hade bildats inne i köket. Jag tror inte jag har gjort så mycket annat än att diskat idag.. jo, ritat klart zebran förstås.


Imorgon får barnen vara hemma från dagis, sjuklingar. Fast dottern har nog blivit lite bättre tror jag..


(Hm.. ja just det, Dora  går/mår hur bra som helst nu. Han har gjort sen efter den dagen han gick illa och hade ont. Så han hade förmodligen bara gått lite snett eller nåt.)


Nä, nu måste jag nog ta och göra nåt än att bara sitta här...


ANNONS
Av Maria - 3 februari 2008 11:56

Idag bestämde jag mig för att få klart blyerts teckningen jag började på igår. Och jepp, det fick jag! Jag fick inte riktigt den svärta jag villa ha på ränderna, men det fick gå ändå..


Här kommer den.. tyvärr så är inte scannern i kopplad så jag fick försöka knäppa kort på teckningen.. hm.. och då blir det ju som det blir.


ANNONS
Av Maria - 2 februari 2008 23:13

Idag har dagen inte varit så kul.. jag har varit deprimerad sen imorse nästan..

Så därför (imorse) så började jag att teckna lite i blyerts, men självklart så blir man ju jämt avbryten när man gör nåt.. hm.. nåja den stund jag hann rita kändes det som humöret steg lite åt det bättre. Men när jag väl hade blivit avbruten så dalade humöret ner igen.. blä..

Så ja, dagen har inte varit kul alls! Allt ser ut som skit här hemma också, men gubben och jag fyttade ivarjefall våra sovplatser som vi har haft här inne i datorummet nu ett bra tag. Så nu ska vi alla sova inne i rummet intill teverummet. Gubben passade även på att städa datorrummet nu när det inte är nåt sovrum. Gissa om det blev skönt här inne i datorrummet nu! Man kan gå på golvet utan att behöva kliva över eller på nå saker!

Så nu är det "bara" resten av huset som måste bli städat....


Jag och gubben tittade på Harry Potter och fången från Azkaban nu ikväll, och den var bra! Jag kom fram till att vi måste köpa alla filmerna + böckerna! Humöret kändes faktikst bättre efter jag hade tittat på harry potter också (och klämt i mig en påse chips, turkisk peppar, en snickers + en liten coca cola).


Och annars är barnen är fortfarande sjuka.. :(

Nu när man är på bättre humör har jag stor lust att fortsätta teckna på blyerts teckningen jag började på morse.. men, nä jag orkar inte.. klockan är mycket och imorgon blir det väl en tidig sådan så därför tänker jag lägga mig nu.


*Hoppas jag får sova inatt, nästan hela natten ivarjefall..*


Av Maria - 1 februari 2008 20:08

Idag har det nog inte hänt så mycket.. jag fick oväntat besök av en vän, vilket var en trevlig överraskning! Vi satt och pratade lite och drack kaffe.

Sonen kom in till oss ganska ofta, väldigt gnällig och lessen. Stackars lilla sjuklingen min! Jag hoppas verkligen att han snart frisknar på sig. Han fick nyss lite alvedon, feber.. igen! Dottern har en riktig jobbig hosta hon med, men den känns ändå inte lika besvärlig som sonens, vilket är bra.. men jag vill bara att bägge två ska bli frisk nu!


Själv har jag haft början på migrän hela dagen (har varit hett inomhus ca. 24 grader varmt!!!).. mår illa.. jag har tagit lite Eeze så jag hoppades på att dom sku hjälpa, men jag är lite smått osäker.. fast visst, jag kan ju sitta här (framför datorn) nu vilket är ett framsteg! Så lite kanske dom hjälper.

Jag pratade nyss med min mamma på telefon också. Med henne var det nog bra! Jag hörde om dom sku komma och hälsa på något nu i februari, men tyvärr visste hon inte säkert.. *hoppas*


Och idag har jag varit deprimerad, fast det kom senare mot kvällen.. jag har bara varit less och allt har bara känts blä!.. Jag har inte änns varit sugen på nåt gott (godis) idag, vilket annars hade varit bra vid ett sånt här tillfälle.. Inget har känts kul alls!

Nu vet jag inte vad jag ska ta och göra.. det är ju inget bra på teven

 heller.. men så är det ju på fredagar! blä!

Imorgon hörde jag att det sku gå Harry Potter och fången från Azkaban.

Den ska jag nog tittar på. Jag tror inte jag har sett den harry potter filmen. Och dom två första filmerna är ju bra.. så då måste jag nog se den här också! (Boken har jag läst, men det var skit längesen!)


Nä, nu ska jag hitt på nåt..!...


p.s jag har inte gjort något av det jag skrev att jag borde göra idag.. typiskt! ..d.s..Av Maria - 1 februari 2008 11:25

Jag har varit duktig!!!!  Jo, faktikst! Jag har varit jätte duktig!

Jag har inte ätit godis/chips på 9 dagar!!! Det är jätte bra gjort för att vara jag. Visst jag har ätit 2 kolakakor & 2 chokladbollar och inte på en och samma dag, utan utspritt på dessa dagar som gått. Så det är ju ivarjefall en förbättring eftersom jag annars brukar klämma i mig en påse chips/ostkrokar, nåt salmiak, chokladkaka + cola att dricka (nästan) varje kväll!


Idag är det fredag.. hm.. inte så större betydelse för mig eftersom jag jämt går hemma och har tråkigt.. men förhoppningsvis kan man äta nån godare mat.. om det finns pengar till det.

Jag sku så gärna villa möblera om här hemma, flytta hela teverummet in till rummet intill och ha "fin"rum där vi har teverum nu. Hänga upp lite nya fräscha gardiner.. (och ta ner julgardinerna som hänger i teverummet ännu..) Och så sku jag villa få lite mer gjort på övervåningen.. det är rena kaosen där uppe sen vi hittade möglet.. (..som nu är så gott som borta!).

Få i ordning dotterns rum så hon har nåt eget att vara i och leka.


Idag borde jag...

  • diska bort all disk!!!
  • bada barnen
  • dammsuga
  • STÄDA!

m.m

Får se hur mycket jag har fått gjort tills i kväll!...


Sonen är fortfarande sjuk, jätte snorig och hostig! Han tycks aldig bli frisk.. så snart måste man nog fixa tid på nån vårdcentral.

Dottern har även fått en hemsk hosta, men det är mest på kvällarna och morgonen som hon hostar mest.

Bli friska barn snart!!!!


Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se