Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Usch och blä!..

Av Maria - 13 mars 2008 14:36

Jag är tjock!!!! Jo, faktikstk.. jag var nyss in på h&m, ellos och josefssons och titta på kläder på nätet.. vill ha nå nytt. Men det jag hittar som ser rätt bra och fint ut som jag möjligtvis sku se någorunda vettig ut i finns inte i min storlek.. :(  På h&m kan jag förstå.. det finns det bara "små" kläder där nu förtiden. Men Ellos eller josefssons där brukar det ju finns i någorlunda storlekar.. men men...

Jag (försöker) och pratar om att gå ner i vikt hela tiden, men inte händer det nåt.. och sen får jag nå ryck och bara klämmer i mig gosaker/chips/ostkrokar.. m.m av det som finns hemma.. vilket brukar vara ett rätt stort lager.

Jag känner mig verkligen som Hurley i lost vissa stunder.. och det känns inte speciellt kul.. [hets äter]..

Jag önskar jag skulle kunna bli smal på en dag! Men det tar tid.. blablabla... jag vet!  

Om jag skulle börja gå ut och gå varje dag vet jag att jag verkligen skulle gå ut varje dag och gå också! Jag skulle må dåligt om jag inte gjorde det.. har nämligen gjort det förut.. gått ut och gått, mycket.. men det var då de..

Om jag bara fick en början.. alltså på att gå ut och gå, ensam tid.. utan barnen och så.. gå i min egen takt.. då skulle det rulla på.

Visst om jag ber gubben passa barnen så gör han det säkert.. men det är jag som ska känna den där orken också att orka gå ut och röra på mig.


Idag hade jag tänkt städa en del.. hade villa fått undan en massa skit, men humöret försvann när jag satt mig och titta på kläder... blä! Det ända jag fått gjort är disken.


Ikväll kommer det ivarjefall Ghost Whisperer och The L Word! *glad*

Nu måste jag se om jag orkar göra nåt.. det ser ut som självaste f*n inne i vardagsrummet där ungarna har hållit hus hela dagen. åhh,, jag skulle ju behövt tvättat idag också... arghh!!


Här kommer en bild jag knäppt för ett tag sen.. och lekt i photoshop med..

 
 
Jennie

Jennie

13 mars 2008 16:43

Jag måste också gå ner i vikt. Det slinker ner kakor och godis hela tiden känns det som. :(
Och att ta promenader med barnen är inte helt lätt. Först ska de kläs på och sen ska dottern gå själv osv.
Och när karln väl kommer hem på kvällen är man för trött för att orka ta sig ut.
Tänkte iaf försöka ta tag i mig själv nu. Vi kanske kan hjälpas åt lite? :)
Lycka till!

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

13 mars 2008 17:37

Jennie; JA! Nu får vi ta och ge oss, det här ska vi klara! Självklart kan vi väl hjälpas åt, men på vilket sätt tänkte du?..

 
Lisa

Lisa

13 mars 2008 21:05

Du ÄR fin!

http://lisa.pahn.se/blogg

 
Jennie

Jennie

14 mars 2008 08:45

Hm, jag vet inte riktigt hur vi skulle kunna göra. Men om man skriver i bloggen tex varje liten träningsgrej och vad man ätit och så.. och så kan man kommentera och peppa.
Ge förslag på goda, nyttiga recept kanske? :)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

14 mars 2008 09:57

Lisa; tack Lisa! *rodnar*

 
Ingen bild

Maria

14 mars 2008 10:02

Jennie; Mm.. det lät som en bra idé.. fast du som är så duktig och tränar jämt kommer ju ha massor att skriva.. själv går jag bara ut och går när jag hinner och kan. Annars vet jag inte riktig vad jag kan göra.. förslag?..

 
jennie

jennie

14 mars 2008 17:22

Haha, jag är inte alls duktig!! jag är skitkass på att röra på mig. det enda jag gör är att träna på min orbitrek en gång i veckan ungefär. :P
Men skriv så fort du tagit en promenad. även om det "bara" är 15 minuter så är det bra.
Jag tror man kanske ska lägga om kosten först. Äter man rätt får man ju mer energi och då kommer man på saker som man vill göra, och rör på sig. :)

http://jenkow.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skapa flashcards