Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 16 mars 2008

Orkeslös...

Av Maria - 16 mars 2008 16:35

Bild; Så här känner jag mig just nu...


Idag har jag fått lite grejer gjorda.. skurat toan nere, diskat, dammsugit.. plockat ihop lite.. ja, okej det var väl inte så jätte mycket ändå.


Gubben var iväg med dottern och hämtade hem björkris idag ivarjefall.. så lite påsk lär det väl bli. Om man orkar pynta det vill säga..


Min vän J var in en sväng idag också.. hon sa att hon skulle komma in på tredje säsongen av Lost imorgon. Det är bra! För det ända man ser fram emot på dagarna, att det blir kväll och då kan man sätta sig fram för teven och titta på lost.

Även våra vänner från byn var hit en sväng, det var bra! För varje gång vi/jag får besök stiger humöret åt rätt håll. Eller om vi ska iväg någonstans.


Till påsk skulle jag villa göra nån påsk tårta.. men det får jag väl se om jag har nån ork med när påsken närmar sig lite mera. Och ifall det finns nå pengar till det förstås.


Jag orkar inte göra någon midda idag.. så ja, får hoppas gubben kan slänga ihop nåt till barnen.... annars får dom väl äta mackor till midda idag...

 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

17 mars 2008 09:48

Usch, stackare. :( hoppas att du mår bättre nu!

En påsktårta skulle du nog göra jättefint! hoppas ni kan skramla ihop lite pengar så att du kan göra en! :)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

pojkmaffia

17 mars 2008 16:47

halloj såg ditt gb inlä'gg på min hemsida!
kortet är taget med en canon powershot s3is (halvsystem typ, går inte o byta objectiv) min system är inne på lagning

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se