Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 17 mars 2008

Lost utan Lost..!

Av Maria - 17 mars 2008 18:25

Denna dag har varit rätt okej. Först gick jag och lämnade barnen på deras dagisar. (alltså har jag faktiskt varit ute och rört på mig idag.. gått med barnen och hämtat dom). Det var skönt med frisk luft.


När jag kom hem gick jag genast ner till källaren och letade påsk gardiner.. vilket jag inte hittade.. *suck*.. jag letade som nån jäkla galning!. Det jag hittade istället var lite påsk pynt/prynader och lite urblåsta ägg som dottern blåste ur och målade förra året.


Jag tog även upp lite "gamla" leksaker som barnen haft förut. Och tog ner  tre stycken ica platpåsar och en kartong med leksaker dom hade uppe. Så skönt att få bort en del leksaker! Annars försökte jag även ordna upp lite i tvättrummet. Det var skönt att få det gjort.. nu kan man nästan gå på golvet där inne igen! :)


Igår tittade jag slut på andra säsongen av lost! Och jag har inte lånat tredje än.. jag känner mig lost utan lost.. hur ska jag klara mig sen när det inte finns fler säsonger att låna.. :S


Idag bujssar jag på lite tuggis! ;)


 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

18 mars 2008 08:59

Jätteduktig du är som vart ute och promenerat! :D

Vad mysigt med påskgrejer. Vi har ingenting förutom lite ris på bordet med rosa fjädrar.

http://jenkow.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se