Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

Påsk Pyssel..

Av Maria - 19 mars 2008 13:53

Igår fick jag låna tredje säsongen av lost! *lycklig*


Idag fick båda barnen stanna hemma. Sonen har varit vaken till och från inatt och bara varit lessen, vet inte vad det riktigt kan vara. Och dottern har hostat som en sönder rökt gubbe.. eller hur ska man förklara.. hon lät som min morfar när han hostar.. ungefär..


Nåja idag när dom blev hemma passade vi på att påsk pyssla. Det blev samma grejer som vi gjorde förra året, hand & fot hönor, hand tupp och dottern fick blåsa ur två ägg och måla. (tyckte sonen var lite för liten för att göra just det än så länge.. )

Så vi har pysslat en del med andra ord.. kul att göra det speciellt nu när dottern är så pass stor så hon kan göra mycket själv. Hon är så duktig!


Annars har jag hängt tvätt.. slängt i en maskin till med tvätt... tröstat sonen när han varit lessen, börjat med dekorationen till påsktårtan (jag vill göra!).. ja det är väl det mesta vi har hunnit gjort idag.


Igår syndade jag också.. det började med att vi var in och hälsade på våra vänner i byn. Min vän M hade gjort kladdkaka och det kan jag bara inte motstå så jag tog en liten bit.. men jag tog faktiskt bara just en bit också! Men när gubben hämtade oss hade han ju varit på affären.. och vad ser jag jo, en påse OSTKROKAR!!!!!! Hm.. så ja.. jag kunna inte motstå detta heller utan tog en skål med ostkrokar (och ett glas trocadero..) när jag kom hem och satte mig framför teven och titta på två avsnitt av lost.

Och nu kommer påsk helgen också... inte så bra!.. men det är väl bara att börja om efter påsk.. *suck*..

Igår var jag ivarjefall iväg med barnen till deras dagisar vilket betyder att jag var ut och gick.. lämna och hämta.. :)


Imorgon är det väl skärtorsdagen.. tror jag.. då skall barnen vara påskkärringar och påska hemma hos vänner och bekanta.. om nu sonen är frisk med andra ord. Annars får väl gubben fara med dottern och påska medans jag får vara hemma med sonen. Båda barnen har gjort fina påsk kort som dom skall ge alla dom påskar för. :)


På lördag ska vi åka till gubbens mamma och hälsa på.. då hade jag tänkt att jag skulle haft påsk tårtan och tagit med den dit.. för vi orkar aldrig äta upp en helt tårta själva!..

 
ANNONS
 
pojkmaffia

pojkmaffia

20 mars 2008 11:09

GLAD PÅSK ville jag önska er familj

http://femalwarrior.blogg.se

 
Jennie

Jennie

20 mars 2008 12:45

Vad fint påskpyssel! :D
Glad påsk på er! hoppas ni får en mysig helg

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

23 mars 2008 11:49

Tack tack, pojkmaffia och Jennie. Hoppas ni haft en bra påskhelg ni med och fortfarande har självklart! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se