Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Glad Påsk..

Av Maria - 23 mars 2008 18:07

eller nåt sånt..


Nu i påsk helgen har vi väl gjort en del. Igår åkte vi till gubbens mamma och med hade jag självklart påsktårtan jag skrev att jag skulle göra (vilket jag gjorde då med andra ord.. ) Kommer väl bilder på den om ett tag.. både här och på min tårtblogg.

Nåja hemma hos gubbens mor var det fullt hus.. en stund.. sen åkte vi (jag, dottern & sonen..) med skoter ner på sjön och grilla korv med gubbens mor och karl, även hennes karls son och hans kvinna var där. Gubben var inte med ner på sjön eftersom han hade åkt hem och hämtat lite bra att ha grejer ifall att vi skulle få för oss att stanna kvar hos hans mamma, vilket vi gjorde sen.

Så det blev middag för hela gänget sen och natti natt för båda våra barn.. dom var så trötta(bus och spring hela dagen lång.. plinplong...) När vi skulle gå med sonen till sängen och natta honom hittade vi dottern redan ner bäddad och sovande. Hon hade alltså gått och lagt sig själv, hon var trött!


Sen drack vi väl lite vuxendricka och tog det lungt. Sen blev det även natti natt för mig. ZZZzzzzz....


Innan vi åkte hem idag åt vi lite mera påsktårta.. som var godare än vad den var dagen innan.. konstigt det där, men det brukar väl vara så med det mesta.. godare dagen efter! Hm..


Jag blev även förskyld igår.. båda våra barn är nämligen förskylda så det är väl dom som har smittat mig. Jobbigt att vara förskyld! Blä!

Ikväll ska jag synda lite mer.. vilket jag har gjort hela helgen.. men från och med på tisdag är det slut på dom dumheterna! (hoppas jag.. )


Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på några lost avsnitt tror jag.. fy vad trött man kan vara.. *jäsp*.. nåja ett tag har jag tänkt titta på teven, så då ska jag göra det också! 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

25 mars 2008 10:23

Hoppas ni hade en trevlig påskhelg! :)
ska bli spännande att se hur tårtan såg ut! :D

förresten, vad kul att ni har stardust! den är så bra! :D

http://jenkow.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se