Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Glasögon"orm"...

Av Maria - 25 mars 2008 12:55

... ja det skall jag tydligen bli. Jag var till optikern förra veckan och kollade synen. Och där kom vi fram till att jag behöver glasögon eller linser då. Själv känner jag att jag vill ha glasögon mestadels på kvällen.. men då blir det ju dyrt om jag ska ha linser.. så jaja.. jag fick en tid på fredag då vi skulle kunna hämta ut glasögonen jag valde ut när jag var där.. jag skulle även få testa sätta in linser.. *ryser* jag som tycker det är så äckligt att vara inärheten av ögonen.. på det sättet man måste vara då. I vilket fall som ehlst lär vi inte kunna hämta ut glasögonen som vi hade tänkt.. ekonomin till låter nog icke detta! synd.. får se lite små suddigt ett tag till..

Jag har fick glasögon förut.. typ i tonåren.. men använde dom inte speciellt ofta.. nästan inte alls faktiskt.. jag ansåg att jag såg suddigare i dom. Men men.. nu ska jag väl äntligen få se hur skarpt ser ut! Gubben min gillade inte när jag påstod att hans foton han knäppt var suddiga.. därför bokade han en tid till optikern åt.. *fniss*!


Idag har jag bara suttit vida datorn.. borde verkligen göra nån nytta, men så verkar inte fallet bli.. eller nåt sånt.

Nu i veckan var tanken att jag och barnen skulle ha åkte till gubbens mamma och varit där några dar, men vi får se hur det blir.. jag vill vara RIK!!!! NU!


Nä nu ska jag väl se om jag kanske orkar flytta på mig och göra nån nytta eller nåt vettigt.. tveksamt! Idag ska jag ivarjefall försöka vara duktig och låta bli allt som är gott alltså i godis väg till att börja med!.. 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

25 mars 2008 17:05

vilken fin docka, äger du den?
tack för kommentaren i min blogg:)
Kram.

http://lisa.pahn.se/blogg

 
Ingen bild

Maria

25 mars 2008 17:55

Lisa; Dockan tillhör dottern.. som hon fått av mig. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se