Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

trött..

Av Maria - 28 mars 2008 14:17

Idag är jag minsan trött!..

Var "barnvakt" en kortis till en av barnens kusin från byn.

När jag var "barnvakt" passade vi på att vara ute en sväng eftersom det var sånt fint väder ute. Men sonen tycket nog inte det var så kul att vara ute.. han bara ramla och snubbla i snön hela tiden. Vi vill ha vår!!! Stora flickorna plockade kottar och bakade paj.

Det blev inte sån lång stund ute.. men lite frisk luft fick vi.


Till lunch åt vi nudlar, det tyckte alla barn var jätte gott! Och vid lunchen var även kusinens mor här med lill kusinen.

Efter ett tag var det dags för kusinerna att åka hem.. jätte trötta, alla barnen och även jag.


Vi åkte aldrig till gubbens mamma den här veckan.. hon var sjuk.. och gubben ville att vi skulle stanna hemma. Och att vi skulle åka en annan gång. Jag vill vara där NU! 


Orkar inte skriva mera nu.. vill knäppa kort, måla, se på film, pyssla i photoshop, baka, sy.. om jag hade ork.. men har ingen ork just nu...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se