Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Ringer!!!

Av Maria - 31 mars 2008 19:48

Iförr går gick jag och barnen bort till våra vänner & kusiner i byn. Där stannade vi hela dagen. Barnen lekte och vi vuxna drack lite vuxen dricka. Vi stannade kvar över natten. Det var trevligt!


Idag har gick jag och sonen med dottern till hennes dagis. Sonen fick stanna hemma idag eftersom han är hostig och snorig.. igen!


Min vän J var in en sväng och vi blev jätte pysselsugna! Så jag började med ett memory spel till dottern, som blev klart. Lite askungen tema över det, blev det.


Nu måste jag gå till sonen som skriker... och min mamma ringer och ringer.. och ingen svarar.. ja, gubben är hemma.. men men.. 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

3 april 2008 10:55

Vad roligt att göra eget memory! Det ska jag nog fixa till Ronja :)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

3 april 2008 11:04

Jo, det var jätte skojigt! Jag försökte även laminera korten, men det gick inget vidare eftersom dom var för tjocka. Så jag limmade fast plastet som jag laminerade med istället. Funderade även på om man kanske skulle göra ett familje memory, alltås med familje medlemarna på memory korten. Det vore kul! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se