Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under mars 2008

Av Maria - 5 mars 2008 10:01

Idag borde man igentligen vara ut och knäppa lite kort! Det är jätte fint väder ute! Soligt, minus grader och snö.... ( öh.. trodde det typ sku bli vår snart!?.. )

Men eftersom jag har båda barnen hemma idag så blir det nog inget kort knäppandes ute idag.. Men om jag hade varit barnledig vet jag inte riktigt vad jag sku ha knäppt på ändå.  Nåt skulle jag väl ha hittat.


Igår tittade jag klart på första säsongen på lost. Och nu är jag verkligen fast i den serien! Måste låna andra säsongen så fort som möjligt, vill ju veta vad som kommer hända nu när dom öppnat "the hatch" och även vad som kommer hända dom på flotten/båten. *spännande*


Usch det är kallt här hemma.. eller jag fryser ivarjefall.. det är 18,5 grader inne.. det ska väl kanske vara ganska "normal" temperatur att ha inne.. men det känns kallt! Ute är det bara -3,1 nu när vi klev upp var det -11 grader. Så solen värmer ju.


Nu kom dottern och visade en av sina snäckor hon fick av pappa igår och hon säger ; "- Det är nåt i den här snäckan mamma!" Och jag tittar och visst finns det nåt i snäckan, en stor skalbagge! *ryser* Dottern som har suttit med alla snäckorna mot örat för att lyssna på "havet". Som tur är verkar ivarjefall skalbaggen vara död, förmodligen dränkt eftersom gubben la alla snäckor i vatten igår för att dom kom från nån äcklig källare. Men ändå.. *ryser*!!!

Ska höra med gubben om vi har nåt objektiv som man kan ta lite närmare typ macro bilder med.. vill ha bild på denna skalbagge!


Nu måste jag väl försöka göra nån nytta eller nåt.. än att bara sitta här..


Och här kommer en bild jag knäppt för ett tag sen och lekt med i photoshop...



Av Maria - 4 mars 2008 13:23

Idag fick barnen stanna hemma från sina dagisar. Sonen och hans dagis sku ha varit och grillat uppe i ett högt berg och jag hade ingen vidare lust att låta han åka.. blev orolig.. visst det var/är ju knappast nån fara, men efter man börjat tänkt olika hemska tankar så är det svårt att få bort dom tankarna.. Dottern villa hemma för att sonen sku vara hemma.


Och vad har hänt idag, än så länge då.. hm.. ja jag fick besök av min vän J och vi drack kaffe och pratade lite som vanligt. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket.. dammsugit lite och så.. suttit här/ lekt i photoshop.


Jag borde verkligen fortsätta med städandet som jag börjat med.. men har tyvärr tappat lusten! Det finns så mycket annat som snurrar runt i huvudet på mig.. sånt jag vill göra. Fota, testa på att göra smycken (verkar jätte kul!), måla/fixa och greja.


Snart fyller en av barnens kusiner 1 år och vad ska man då hitta på att ge i present till henne tro.. hm.. nåt vill man ju ge, men det får inte bli för dyrt. (ekonomin tillåter inte det just för tillfället.. ) ... *tänk tänk tänk*




Av Maria - 3 mars 2008 19:26

Idag har barnen varit på sina dagisar och lekt, medans jag själv har varit hemma och försökt fota lite.. det har blivit foton på allt möjligt, men ingen bild som jag blev så jätte nöjd över precis.

Öva, öva och öva...


Ja, så förutom att jag fotat när jag varit hemma själv idag så har jag även tittat på några avsnitt av lost och plockat ihop lite här hemma.. men jag han inte få bort allt jag villa.. ingen ork eller lust..


Nu ska jag gå och fortsätta titta på några lost avsnitt! tror jag..


Här kommer en bild (jag inte har knäppt idag... )..




Av Maria - 2 mars 2008 10:35

Idag snöar det igen.. eller fortfarande kanske man kan säga.

Inte så mycket men lite..


Igår hade vi besök av en barnens kusin och hennes pappa (gubbens bror med andra ord). Dom var här en stund och dottern och lilla kusin S lekte och busa på så mycket dom kunna. Sen efter en stunds busande och lek åkte flickorna iväg med papporna till farfarn sin.


När dottern kom hem hade hon besök av sin andra kusin M.

Så jag, dottern, sonen, kusin M och hennes mamma, min vän gick till parken så barnen fick leka lite. Vi var även in till kiosken påvägen hem och handla lite "namnam".


Så lite hände väl igår.. var till och med ner och hämta upp tvätten och slänge din en ny maskin tvätt. *tummen upp*


Ikväll ska jag fortsätta titta på LOST (om inte gubben ska titta på nåt speciellt), har lånat hela första säsongen av min vän J. Spännade.. man fastnar verkligen i den serien!


Av Maria - 1 mars 2008 09:19

Idag snöar det jätte mycket!!!!.. igen..


orkar inte skriva mer nu.. (måste hämta upp tvätten också..när jag orkar..)


Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards