Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 20 april 2008

Hittad!

Av Maria - 20 april 2008 19:39

Ja, äntligen hittade vi igen tummen som var spårlöst försvunnen. Eller rättare sagt vart det gubben som hittade igen honom. Han var i dotterns vinter jacks ärm!? Hur han hamnade där vet vi inte, antingen var det väl dottern som lagt han där eller så var det sonen själv som lagt han där.. hm..

Jaja huvudsaken är att han är hittad igen! Kanske sonen sover ordentligt inatt, vilket han inte har gjort utan tummen. Han kanske rent av somnar av sig själv som han brukat.. och så kan fallet faktiskt vara..för det är väldigt tyst inne i "sovrummet".


Idag tog vi fram trehjulingen och dotterns cykel så barnen har varit ute i vår vädret och cyklat lite (och blåst såpbubblor). Vi tog en långpromenad till gubbens morfar och mormor, dottern cyklad dit. Än har hon stödhjulen på, men hon måste ju få lära sig cykeln innan vi tar bort dom heller höjer dom.


Vi var in till barnens farfar också, men det blev en snabb sväng.. dottern hade ont i magen och så. Men när vi väl var hemma har allt varit lungt med hennes mage.


Gubben åkte in till stan och skulle kolla på nån bil som fanns på blocket.. få se om han kommer hem med en "ny" begagnad bil eller inte.


Ikväll har jag lust att se på någon bra film och det går ju faktiskt en på teven.. men eftersom den håller på så länge vet jag inte om jag får se den.. gubben ska ju upp tidigt på jobb imorgon.


Nä, nu ska jag gör nåt.. eller nåt..

 
ANNONS
 
jennie

jennie

22 april 2008 10:36

Vilken tur att ni hittade honom igen! :)
Blev det nån nygammal bil då? =)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

22 april 2008 12:47

Jo, det var bra vi hittade tummen! :) Och jepp, det blev en nygammal bil.. vet tyvärr inte modellen och så.. men men.. jag har inte hunnit åkt den ännu och idag ska gubben lämna in den på verksta, medans vi får låna en annan bil av verkstan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se