Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Vackert, vackert väder!

Av Maria - 22 april 2008 18:00

Idag har vi haft jätte vackert väder med en helt blå himmel! Det har varit jätte varmt och skönt. Efter jag hade lämnat båda barnen på varsina dagis gick jag en lång promenad.. skulle haft kamerna med, men den hade jag ju självklart glömt hemma (hoppas det är lika fint väder imorgon, DÅ ska jag komma ihåg kameran och gå samma sväng). När jag sen väl var hemma igen gick jag ner till källaren och hämtade upp tvätt och slängde i en handtvätts tvätt. Sen plockade jag åt mig ett par hanskar som jag hittade i källaren (gubbens) och gick upp till övervåningen och började skrapa tapet och puts från skorstensmuren. Det syns knappt att jag gjort något där uppe.. men men.. jag höll på i ca. 1 timma.. vilket kändes som en evighet.

Sen har jag mest bara njutit av det vackra väder ute idag! Så fint!

Dottern hade jobbigt att gå hem så det var tur jag hade ståbrädan på vagnen.. vi kom farm till att hon har för små skor. Perfekt! Precis vad vi har råd med just nu, ny skor.. NEJ! Åhh.. vet inte hur vi ska lösa det. Men hon får väl använda sina gummistövlar tills vi kommit på en lösning.


När jag hade hämtat hem båda barnen stannade vi ute så dom fick leka. Dom hittade rådjursbajs som dom plockade upp i en tom spåbubbelflaska.. jo.. knas ungar. :)

Vi var ute till fyra nån gång då gubben kom hem.. då gick vi in och jag fixa lite middag. Och nu sitter jag här och ungarna sitter på golvet nedanför och leker med bilar. Gubben ligger inne i vardagsrummet på soffan, äter glass och ser på teven.


Ikväll blir det väl en tidig kväll skulle jag gissa.. fast det kan ju vara skönt ibland det med.


Sonen sjöng idag när vi var inne.. plötsligt hörade jag melodin från "Lilla snigel akta dig.." och han sjöng "akta dig, akta dig" om och om igen med rätt melodi. Så duktig! *stolt*


Nu ska jag surfa runt lite.. och imorgon blir det eventuellt att jobba lite! :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se