Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Bränt mig..

Av Maria - 23 april 2008 17:57

Idag efter jag lämnat barnen på sina dagisar gick jag samma sväng som jag gick igår fast in på lite stigar och så. Och ja, jag hade ju faktiskt med mig kameran! Woho! Några bilder blev det väl...

Jag hittade igen grävlingen som låg död på vägkanten i sommras fast nu fanns det ju inte så mycket kvar av han om man säger så.. bara skallen.

Annars har det varit jätte soligt och fint ute idag med, men med lite vind.

Jag har bränt mig av solen på näsa och kinder.. jippi.. jag tål för f*n inte solen! Jag blir alltid bränd aldrig brun! Inte för att jag vill bli svart av solen precis, men lite lite färg skulle jag inte ha något emot.. det ser ju så fånigt ut när man är kritvit eller kräftröd hela sommrarna.. men men... jag står ut!

Imorgon ska jag jobba! På dotterns dagis fast inte på hennes avdelning förstås. Så imorgon blir det en tidig sådan..

Gubben åkte iväg nu och skulle hämta upp grävlings skallen.. som han tydligen ville ha.

Min vän J var in en kort sväng idag också.. vi pratade lite.. eller jag babblade rättare sagt.. stackars J.

Snart kan man storstäda på riktigt, alltså öppna alla fönster och dörrar och bara städa städa och städa!

Jag längtar något otroligt till vi har skrapat klart muren uppe. Då kan vi äntligen flytta upp våra sovrum och kanske få bort en del damm här nerifrån.. och sova uppe åh, vad skönt! (med teve!)


Ikväll kommer det grey´s igen.. det har ju varit uppehåll två onsdagar nu pågrund av den dumma hockeyn som har varit istället!.. Hatar sport! Brukar inte bry mig annars men när den tar över alla bra teve serier eller andra bra program så stör det mig! *morr*

Ja,ja men ikväll kommer det ivarjefall bra på teven!


Våren är den härliga tid då vi alla skyndar ut i det fria för att äntligen kunna inandas friska avgaser. Carlo Manzoni

 
ANNONS
 
jennie

jennie

24 april 2008 10:35

Jag är lite avis, jag blir inte ens bränd. ;) Jag ser ut som ett bländat spöke året om. =/
Den där bilden ser så himla läskig ut, men du är grym på att ta kort!

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

24 april 2008 19:57

Jennie; Tack! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se