Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Låååångt!... ointressant...

Av Maria - 25 april 2008 08:59

Igår var det en tidig morgon.. upp kl. 6:30 och skynda på med allt som skulle hinnas med. Sonen skulle vi lämna på sitt dagis kl. 7:15.. men kl. var nog kring 25 över när vi kom med han.. inte bra!.. Så det var bara att vinka och krama ett snabbt hej då till sonen och fortsätta till dotterns dagis, mitt jobb för dagen. Vi kom fram precis i sista sekund.. så ja, man kan säga att jag kom försent till jobbet, eftersom jag skulle lämna av dottern på sin avdelning också innan jag gick över till min.. och jag var ju alltså framme kl. 7:45.. då jag skulle börja jobba.. :S

Dagen känndes låååång.. men det var mer semseter att vara där än hemma måste jag säga.. alla barn var så snälla (och gjorde som vi fröknar sa). Vi var inne till kl. 10 ungefär.. sen gick vi ut med alla barn. Såååå vackert väder!!!

Vi var ute med barnen ända fram tills att jag slutade för dagen, så vi åt alltså ute också. Både lunch och mellis. Och jag brände sönder mig ännu mer i solen! *morr* Mina öron var fulla med små blåsor när jag kom hem.. så innan jag gick och la mig smorde jag in dom med zink salva.. hm.. inte vet jag om det var så bra.. men blåsorna är borta i dag.. zink salva ska ju vara uttorkande och kylande.. så jag tänkte, "va fan, testa kan man väl"..

Nå kylande tyckte jag då förståss inte att det var, men men..


På hemvägen när vi slutat för dagen kl. 16:00 måste jag och dottern gå och hämta sonen på hans dagis.. så vi gick och gick och gick.. och dottern gnällde och gnällde och gnällde.. och jag blev mer och mer och mer irriterad!.. När vi väl var framme på sonens dagis bar det iväg hem!

Väl hemma måste jag göra mat... stekt falukorv och makaroner blev det.. enklet och "bra".. När gubben kom fick jag veta att vi skulle åka till våra vänner i byn. Vilket jag absolut villa! (det var ju skit längesen man träffa dom). Så direkt efter maten bar det iväg hem till dom.. i "ny" begagnade bilen.. Audi 100..

Hos våra vänner var vi en stund och min vän visade massa "ny" grejor hon köpt.. vissa från eriks-hjälpen, åh, så fint allt var! Önskar jag också kunna handla precis det jag skulle villa ha.

Väl hemma igen.. var kl. 19:33 ungefär.. och barnen fick gå och lägga sig. Zzzzz...

Och då äntligen fick jag en lugn stund! SKÖNT!!!!

Kollade på Ghost Whisperer och L word, men höll allvarligt talat på att somna framför teven, men jag skulle se på det!!!!! Och det gjorde jag!


Och nu är det en ny dag! Soligt och fint väder även idag.. men måste komma igår att smörja mig med solsalva innan jag eller barnen går ut något. Som igår hade jag smort in mig på näsa och öron med solfaktor 30! Alltså barnens solsalva.. men inte fan hjälpte det.. vad ska jag ha.. 50?.. Argh!!!


Jag hade tänkt jag och barnen skulle gått till parken idag, men tyvärr så hörde jag ju igår att alla dagisbarn skulle dit idag och även äta lunch där idag.. *suck*... så om vi ska dit får vi väl promenera dit senare.


Men gu, vad jag skriver.. jag och barnen ska ivarjefall gå och köpa en vasin glass idag.. synd bara att dom inte har mjukglas här på byn.. men men.. det får gå ändå!


Nu får jag fan ta och ge mig... Ha det bra, kexchoklad!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se