Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Mulet.. blir nog regn snart!

Av Maria - 27 april 2008 11:10

Iförr går blev det en del att dricka. Började med en corona vid maten och sen bara flöt det på. Min vän J kom in och drack lite med mig också, det var kul.. annars skulle jag förmodligen inte ha fortsatt druckigt över huvudtaget. Nåja, kul hade vi.. det var jag min vän j då, gubben och en "kompis" till han.

Barnen var hemma, fast låg och sov. Vid två tiden lyckade jag äntligen ta mig till sängen. Skönt! Zzzzz....

Dagen efter mår man ju som man mår.. fast jag mådde faktiskt rätt hyfsat ändå, tycker jag.


Idag är jag mest bara uttråkad.. vet inte alls vad jag ska göra.. har inte lust att göra nåt. Dottern har jätte tråkigt. Och sonen har gått och lagt sig.. gubben ligger på soffan, idag igen.. och tittar på teven.


Nä, nu ska jag gå och titta om sonen somnat.. då ska dottern få titta på sin lilla dvd som sonen lånar nu.


Själv har jag ingen aning om vad jag ska hitta på..

 
ANNONS
 
ysva

ysva

27 april 2008 18:24

Jo, så blir man dagen E. Det blir inget gjort.Här mår vi prima och har gjort massor hela helgen. Välkommen första Maj!

http://ysven.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se