Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Kallt!..

Av Maria - 28 april 2008 18:26

Usch jag fryser!.. Jag har frysit hela dagen och då har vi haft 18 grader inne och det har varit 18 grader ute.. det har känts mycket varmare ute. Konstigt det där..

Idag lyckades vi äntligen få in sko påsen barnens famor hade lämnat hemma hos våra vänner i byn, som gubben hade hämtat men inte tagit in från bilen.. förens idag då. Och inte ett ända par skor kunna dottern ha.. just typsikt.. vet inte vad för storlek hon ska ha då.. hon har ett par i storlek 28 här hemma.. men dom är förstora.. men 27 däremot är för små.. argh!!..

Hon får väl helt enkelt ha förstora skor på sig.. hellre det än försmå så hon får ont i fötterna/tårna.

Och sonen har inte heller några skor han kan ha.. jag hittade ett par som dottern haft förut, strl. 24, men dom är ju förstås för stora. Han ska nog förmodligen ha storlek 22 eller 23. Just nu använder han sina gummistövlar när han är ute och leker.


Nu måste jag nog gå och lägga ungarna, dom är helt j*vla hopplösa idag!!!!


 
ANNONS
 
ysva

ysva

28 april 2008 21:23

Synd att inga skor passade, men ett par jogging har hon använthär, så dom bör hon kunna ha. Själv sliter jag med deklarationen...varför ska dom krångla till det så?

http://ysven.bloggagrati.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se