Mamma Marias Blogg

Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 5 april 2008 12:04

muffisarna som inte var kladdiga innuti, vilket som skulle vara och mockakrämen som skar.. med lite krosad marianne godis uppe på!

ANNONS
Av Maria - 5 april 2008 11:53

Igår fick jag besök av min vän J och vi drack kaffe och pratade på.. jag slängde ihop några chokladmuffisar som tydligen skulla ha varit lite små kladdiga inuti.. vilket dom inte var. Nåja.. jag och J försökte även göra lite mockakräm.. vilket inte gick så bra.. det skar sig.. men gott var det ändå. jag "spritsade" den skuran krämen på muffisarna, kladdigt men rätt gott.

Jag ritade även lite.. eller kladdade enligt mig.. några ballerinor till J.. den sista ballerinan jag ritade hann hon inte få..

Gubben kom även hem med mina glasögon igår! Jippi! Och jag försöker använda som så mycket jag kan.. hela tiden!


Fy det är såååå trist väder ute.. ösregnar.. men det är väl rätt bra, då försvinner väl kanske snön så man får lite mer vår, med gräs och grönt.

Idag behöver jag verkligen städa.. det ser ut som självaste f*n här hemma.. men gubben ligger på soffan och ser på teven eller sover.. vilket som så kan jag inte av någon anledning städa.. vet inte riktigt varför.. bara är så..


Ungarna är så söta! dom har rivit ner alla ytterkläder i hallen och tagit på sig hälften av dom. *fniss* (mer att städa.. också..men men..)


Nä nu måste jag f*n försöka göra nån nytta.. måste, behövs absolut!


Bild på ballerinan som min vän J inte han få (måste f*n fixa en scanner!)


ANNONS
Av Maria - 3 april 2008 18:30

Nu har vi ätit middag det blev fiskburgare.. rätt gott faktikst. Kan kanske ha berott på att man var så himla hungrig! Och när maten var slut kom gubben hem och han hade köpt goda, goda munkar med choklad överdrag. *mums* En varsin till barnen och mig.. jag vet, jag borde inte ha ätit, men den var såååå god! Här och nu bestämmer jag att jag har min godis dag/kväll i dag istället! (det är ju ändå aldrig något på teven på fredagar då jag annars har min godiskväll/dag). Men nästa vecka blir det som vanligt.. fredags gott! Sådeså!


Nu ska jag kolla runt lite och vänta på att gubben är klar vid teven så jag kan gå ut och synda.. igen..  :S

Av Maria - 3 april 2008 16:24

Har inte hänt så mycket idag.

Kl.8:00 kom el gubbarna och fixa med elen.

Jag har varit jätte pyssel sugen och godis sugen hela lååånga dagen! Och huvudvärk till på det! Blä!

Min vän J var in en sväng också.. vi drack lite kaffe och prata.


Ikväll kommer det två ansnitt Ghost Whisperer, det är bra! Även L word kommer, jippi! :)


Åhh.. jag är sååå trött! Och inte vet jag vad jag ska göra för middag idag heller.. orkar inte! Men måste! Men vad?


Nä.. jag orkar inte skriva mera nu..


En av mina första bilder jag knäppte med G7:an när den var ny..


Av Maria - 2 april 2008 18:03

Idag när jag och sonen gått med dottern till hennes dagis och kommit hem började jag plocka ihop lite här hemma, vilket inte alls syns!..

Jag började även plocka ihop lite ute på altan.. sonen sprang runt lite överallt och lekte medans jag plockade ute.

Sen kom det några el gubbar som skulle kolla på våran el i två rum (vilket inte jag visste.. jag visste bara av ett rum dom skulle byta och greja.) Men som tur vad skulle dom itne göra något idag ivarjefall, utan om skulle komma imorgon och fixa.. dom skulle bara in och kolla lite idag vad dom skulle behöva och så.


Jag tittade även lite i ellos katalogen som kom senast.. och jag hittade massor med kläder jag vill ha.. bara det att när jag väl har fått hem dom lär jag inte kunna ha hälften.. eller så är det nåt annat fel. Så jag har itne beställt något.. jag räknade ihop på att kostnaden skulle bli runt 3000 kr.. :S  Och då räknade jag inte in annat jag också ville köpa.. som t.ex sängkläder, barnkläder.. och liknande.


Men nu är det väl bäst jag tar och gör något, men först ska jag surfa runt lite. Ikväll kommer Grey's! Jippi!! (så stör mig inte kl. 21:00- 22:00!!!)


Blidde ingen bild idag.. men det får gå ändå!


Av Maria - 1 april 2008 18:57

Jaha.. idag gick jag och sonen med dottern till hennes dagis, sen var det raka vägen hem. Väl hemma började jag med disken medans sonen lekte för sig själv inne i teverummet. Jag hann tyvärr inte klart med disken, vilket hade behövts.. men sonen började skrika och gråta, och jag vet inte riktigt varför. Nåja och samtidigt dök min vän J upp.

Och samma sak idag, pyssel sugna som bara den! Så vi drack kaffe, prata och fundera på vad för pyssel vi skulle kunna pyssla med.. mitt i allt somnade sonen på soffan framför teven.. vilket han har börjat göra mer och mer, jag bar han till sin säng.

Jag har även syndat idag.. rökt två cigg.. inte bra!

Men pysslet ja, jag gjorde lite trolldeg, men när vi väl hade trolldegen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Men det blev väl lite små saker.

Det är kul att göra låtsas mat till t.ex. dotterns barbie dockor och likande.. men idag blev det inte mycket sånt. Det blev en liten klump deg kvar som sonen och dottern fick sitta och pyssla med när vi hade hämtat hem dottern från sitt dagis. Det har varit strålande solsken hela dagen! Jätte vårigt! (Det var på tiden!!!!)


Sen började städa lite.. dammsög alla rum nere och skurade dom. (det var också på tiden!) Imorgon måste jag nog fortsätta med städningen.. om jag har någon ork vill säga.


Nu måste jag gå och natta ungarna...


Kexilikex..Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se