Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 4 maj 2008

Lååååångt, ...igen..!

Av Maria - 4 maj 2008 10:51

Nu har det gått måååånga dagar sen jag skrev något här.. fy på mig!

Men det har väl inte hänt speciellt mycket i vilket fall som helst.

Den sista april var vi bara hemma, grilla och åt ute på altan. Och jag bakade lite kakor också. Och senare på kvällen när jag stod och gjorde en tårta till en vän dök min vän J, hennes karl och hans pöjk upp här hemma. Dom stannade ett tag.. jag gjorde tårta och pratade med min vän J.

När tårtan äntligen var klar så fick jag sätta mig ner och ta det lite lugnt. Jag och min vän J delade på en smultron cider.. det var med andra ord allt jag drack på hela sista april! *stolt* (jag var inte ett dugg sugen på att dricka..) Det var sista april det!

Den 1 maj klev vi upp kring åtta tiden.. tror jag.. då skulle vi iväg till en av våra grannbyar och lämna av tårtan jag gjorde sista april till min vän. Sen bar det iväg uppåt/innåt!? i landet. Till svermår och hennes man E.

Där var det kallt.. jag hade inte packat ner nån jacka till dottern, typiskt mig!.. men hon klarade sig ändå. Inne var det ivarjefall varmt! :)

Vi fick smörgåstårta till middag *mums* (min favorit!).. annars blev vi även bjudna på lingonkaka, rabarbertårta med grädde (*mums*, *mums*, *mums*!!!) Jag fick även receptet så jag kan göra hemma! :)*gottgottigottgott* Vi stannade över natten också, och trevligt hade vi! Nåt vin glas blev det ju också, men inte så man blev så speciellt berusad.

Dagen efter for vi iväg ner på byn en sväng, bara jag och gubben. Och sen hela vägen tillbaka. Vi blev bjudna på middag, biff stroganoff med kokt potatis, jätte gott!!! Sen blev det packa bil och åka hem. Hem var det inte kul att komma.. stökigt och j*vligt!


Och igår var svermår och hennes man E ner en sväng också. In med en påse lördags godis till barna och en varsin mer.

Jag var så trevlig att jag diskade när dom var här.. och svermår började plocka ihop det mesta i vardagsrummet.

När dom åkt hem och gubben hade kommit hem igen, han var iväg och lämna in sommardäcken till nån däck firma. Så åkte vi iväg till gubbens pappa och fru E. Jag hade bokat tid för klippning hos gubbens pappas fru E.

Och ja, jag blev super nöjd! Tack för klippningen igen fru E! Det är så skönt att slippa det långa blonda, tjocka jobbiga håret! TACK! :)


Idag har jag inte hunnit gjort speciellt mycket.. jag har varit ner till källaren och slängt i en maskin tvätt, men det är väl så gott som allt.

Dottern är ute och leker, hon klädde på sig själv och gick ut. Sonen blev sur för han ville ju också gå ut och leka.. men då måste ju jag vara med och jag sitter ju och skriver.. maaaaassssooooorrr!!!


Nu ska jag ta och försöka göra nån nytta.. får se hur det går med det.




 
 
jennie

jennie

5 maj 2008 08:30

Åh det låter som ni har haft skoj =)
Du som är så smart, vet du hur man skulle kunna hitta en renässansklänning eller några smycken eller nåt? :)

http://jenkow.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

5 maj 2008 19:33

njä.. tyvärr var jag tydligen inte så smart.. hihi.. jag vet faktiskt inte vart man kan få tag på något sånt..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skapa flashcards