Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Sol, björn, disk och tårtbak!

Av Maria - 24 maj 2008 20:45

Så idag har jag knappt hunnit suttit vid datorn. Dagen började ivarjefall bra.. jag fick sov morgon. Jag fick sova ända till kl.9 och när jag vaknade satt barnen på varsit håll och lekte jätte snällt! :)

Efter barnen fått i sig lite frukost och jag en mugg kaffe stack jag och barnen i väg på en promenad, skönt!

Väl på vår lilla promenad stöter vi på ett helt gäng med människor.. och på den vägen vi gick brukar det inte vara nån alls (bara såna som är ut och går med sin hund eller likanade). Men jag tror det var nåt jaktlag eller vad man ska kalla dom. Dom hade tydligen nåt sorts möte eller nåt. I vilket fall som helst tittar jag åt det håll dom tittar och vad ser jag? Jo, en stor jävla björn!!! Öhh.. okej.. jag kollar en liten stund på björnen och inser att den är uppstoppad! *andas ut*.. Så vi fortsatte våran promenad hemmåt.

Väl hemma är vi ute och leker eller barnen leker, jag tittar på.

Efter ett tag går jag och sonen in för att jag sak äta lite frukost, sallad!Dottern stannade ute och lekte. För vi skulle ju ändå ut i fin vädret igen sen. När vi varit ute ett bra tag dyker min vän J upp. Dags för morsdagstårta med andra ord. Så det blev att gå in och börja med den.

Tårtan var klar ca. 16:00.. och då begav sig min vän J hem för att äta middag och umgås med sin familj. Själv ställde jag mig och diska för det hade växt till ett stort disk berg på diskbänk och i diskhon.

Till middag blev det omelett med lite av varje i.


Sen har barnen kollat lite på bolibompa och bröderna lejonhjärta medans jag har suttit här och kollat allas bloggar.


Nu ska jag gå och byta på sonen och sen lägga honom, han har skitit.. inte kunnat sova. Men nu är det även dags för han att gå och sova som storasyster som redan ligger och sussar.


Så gonatt alla bloggare! :)

 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

25 maj 2008 11:49

Åh tack vad söt du är! :D Grattis själv!
Hoppas att du får en fin blombukett och en bra dag! :)

http://jenkow.blogspot.com

 
Eva

Eva

25 maj 2008 21:39

Vilken fin tårta! Jättevacker! Jag beställer en till nästa år...
Roligt att ni var kvar idag och åt middag med oss alla.

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se