Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Detta har hänt än så länge idag...

Av Maria - 26 maj 2008 13:09

Än så länge idag har följande hänt;


Jag och sonen gick med dottern till hennes dagis. Och fortsatte sen vidare till min vän J. Hörde med henne om hon hade lust att följa med på en liten promenad, vilket hon ville. Så vi gick en bit, hela vägen hem till mig.

Väl hemma åt jag en macka till frukost och sen kom gubben hem på lunch. Så jag fick ställa mig och göra lite kaffe (vilket påminner mig att vi måste köpa hem mer kaffe..). Min vän J gick hem för jag skulle ringa runt och försöka hitta nåt jobb. Innan jag började ringa lagade jag lite lunch åt sonen, korv och makaroner. Efter det gick sonen och la sig på soffan och titta lite på teven, somnade efter en liten stund. Så då passade jag på att ringa.. jag hann bara ringa ett av ställerna, ett ålderdomshem eller vad man kallar dom. Det ligger ivarjefall här i samma by, perfekt! Nåja,.. dom gav mig ett annat nummer till en kvinna som hade hand om vikarier och liknande just inom detta. Hon sa att visst skulle kunna få börja praktisera så både personal som redan finns där lär känna mig jag dom + dom äldreboende då självklart. Och sa även att jag skulle kontakta min arbetsförmedling och höra med dom om jag fick praktisera där och så och sen återkomma.

Så jag ringde min handläggare som frågade hur många stämpeldagar jag hade kvar.. om jag hade under 20 skulle jag få praktisera.. annars inte.

Och eftersom jag inte hade nån aning om hur många jag hade kvar blev jag tvungen att ringa mitt fack. Där sa dom att jag hade bra mer än 20 dagar kvar ivarjefall. :S Typisk.. så det var bara att ringa tillbaka till min handläggare och berätta det. Så han sa att jag inte fick praktisera eftersom jag även är 25 eller över 25 år!!!! Va? Jag är ju inte änns 24 ännu! Så han skulle forska vidare lite granna och sen återkomma. Så nu sitter jag här och väntar på att han ska ringa upp.

Men snart måste jag gå och hämta hem dottern från hennes dagis också.. så hoppas han hinner ringa innan dess.


Så man kan ju hoppas det kan bli en praktik ändå. *hoppas, håller tummarna* Och jag hoppas även att jag kommer trivas på ett sånt ställe där jag nu "ska" praktisera . Jag har ju som sagt aldrig varit på ett sånt ställe innan. :S


Nu ska jag hämta en snus och plocka upp sonen ur sängen som vaknade nu och kolla alls bloggar igen..


Fortsättning följer...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se