Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Vågen och middan!

Av Maria - 26 maj 2008 19:13

Idag innan middan ställde jag mig på vågen..

När jag ställde mig på vågen innan jag började med min "diet" så vägde jag 78,9 kg tror jag.

Så idag när jag ställde mig där blev jag faktiskt ganska glad. Jag vägde exakt 77 kg. Så jag har ju gått ner! Så tydligen funkar det att låta bli kolhydrater. :) Jag har ju även varit ut och gått lite.. så det hjälper väl till lite det med.


Idag skulle jag steka på några kycklingfileér till middag, men jag tyckte det verkade så tråkigt.. så istället skar jag kycklingen i små bitar och krydda med lite olika kryddor. I med lite vispgrädde. Sen kom jag på att vi hade paprika och broccoli.. i med det med! Hm.. hitta lite konserverad svamp i skafferiet, jepp i med det! Lite soja och sen lät jag det puttra på i en kastrull i ca 20 minuter.. då hade jag ju så gott som färdigt stekt kycklingen så det var mest så allt skulle mojsas ihop. Gott blev det! Även gubben tyckte det var gott! *glad*


Nu ska jag se vad jag ska hitta på.. hm..


 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

26 maj 2008 21:49

Det lät himla gott det :) jag önskar att jag också vågade blanda en massa olika saker, men när jag försöker så smakar det bara ap-arsle.

Och vad duktig du är som har gått ner! :D jättebra! när var det du började med dieten?

http://jenkow.blogspot.com

 
Ingen bild

Fru Y

27 maj 2008 07:31

Hej du, det lät gott det där. Och grattis till vikten, heja på. Blir lite avis, måste jag också.

 
Ingen bild

Maria

27 maj 2008 09:46

Svar till Fru Y;
Det var jätte gott! Tack! Imorse blev jag ännu gladare för då såg jag själv att magen faktiskt har blivit mindre.. innan jag åt frukost förstås. Men ändå! Men du har väl börjat nu.. eller?..

 
Ingen bild

Maria

27 maj 2008 09:48

Svar till Jennie;
Det var jätte gott! :) Inte kan jag tänka mig att det blir att smaka ap arsel när du gör nåt ihop kok. Hur smakar ap-arsel? *funderar* ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se