Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Fortfarande inget samtal!

Av Maria - 28 maj 2008 14:09

Idag har det faktikst inte hänt mycket alls..


Men igår var vi ju iväg, först lämnade vi av sonen hos våra vänner i byn. Sen skjutade gubben mig och dottern till tandläkaren. Dottern hade jätte fina och bra tänder! *stolt* (gubben åkte tillbaks till jobbet..)

Sen gick jag och dottern ner till "af" och jag på anmälde mig.

(Så hoppas barnen håller sig någorlunda frisk nu ett tag igen!)


Sen efter påanmälningen fick vi hämtning där av pappan i från byn där sonen var. Så där var vi hela dagen och barnen lekte för fullt. Vi blev även bjudna på lunch.. jag hade nämligen frågat innan om det skulle bra om vi åt hos dom så vi skulle slippa stressa så hemma innan vi skulle iväg. Det gick med andra ord bra. Sonen vägrade äta nåt.. jag stoppade i han en liten fisk bit men den spotade han ut igen. *morr* Sen började han hosta och ha sig.. och upp kom ballerina kakan han hade ätit innan.. :S Inte så fräscht vid matbordet.. men vad gör man när man är lite. Så det var bara att torka upp och se glad ut. Efter maten fick barnen en varsin hulken glass.. även sonen och den gick bra i honom. Det tyckte han var gott och kallt.

Dottern sprang runt lite överallt med sin kusin M. Vi var ute nästan hela dagen. När klockan blev fyra kom gubben och hämtade oss.


Så det hände igår..


Och idag lämnade jag och sonen dottern på hennes dagis och gick vidare och jag ringde min vän J för att höra om hon hade lust att följa med ut och gå.. men det var inte J som svarade och inte heller karln hennes.. hm.. nä det var hennes lillebror. J höll nämligen på att färga håret på sin mamma.

Så jag och sonen gick upp på lite kaka och kaffe. Sonen lekte med bilar och var nöjd och glad. När mamman var helt klar med håret så gick hon och lillebrorn hem. Och jag, sonen och J gick ut och gick.

Väl hemma lagade jag lite lunch åt sonen. J gick hem så hon skulle hinna ta det lite lungt innan hon skulle hämta sin karls son från skolan. Sonen åt och sen la sig i soffan och somnade framför teven.

Och sen dess har jag suttit här... och inte fan har min handläggare ringt upp ännu heller! *suck* Det blir väl till att det är jag som måste ringa upp honom och höra hur det går. Om jag får praktisera eller inte.


Nu måste jag försöka slita mig från datorn.. annars lär jag väl sitta här tills gubben slytar jobba.. eller nåt sånt.. hämtning till dottern har jag även fixat så sonen skulle få sova färdigt i dag.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se