Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Dags att flytta upp snart! :D

Av Maria - 29 maj 2008 18:55

Så idag har har det inte hänt så mycket, som vanligt..

Jag har suttit ute och försökt tagit det rätt lungt i det vackra vädret hela dagen medans barnen har sprungit runt och lekt överallt.


På lördag har vi blivit bjudna på grillfest. Vi funderade på att skaffa barnvakt till sonen, för annars blir det så besvärligt att ha han med.

Men dottern kommer förmodligen få följa med eftersom dom som bjudigt oss på grillfest kommer ha båda sina döttrar hemma.


Igår skrapade jag vägg igen också.. så nu är gubben uppe och gör själva finishen. Så imorgon blir det till att stor städa där uppe.. dammsuga golv, skura och liknande grejor. Sen ska jag flytta upp våra sovplatser så det är klart innan helgen. Jippi!!! :D


Sen måste jag självklart städa upp här nere också.. det behövs.. när jag lagade mat idag hade ungarna tydligen lyckats riva ut allt ut lekkorgen och slängt runt allt över hela vardagsrummet! *morr*

Det måste med andra ord bli stor städning imorgon. Hm.. kanske att man ska höra med gamm-folket om dom har lust att ha barnen nå timmar imorgon så man kan städa i lugn och ro.. men det är ju så fruktansvärt trist att städa när det är fin väder ute. Fast å andra sidan kan man ju alltid ta sig nån paus då och då och sitta ute och ta en kopp kaffe eller nåt.


Ja just det idag när jag satt ute så bläddrade jag igenom en more tidning som jag inte tittat i tidigare, ganska ny. Och på slutet av tidningen så hittade jag en internetadress till en sida med korsetter!!! *lycklig* Även fast vi inte har råd att köpa nån korsett just nu så är det ju kul att titta och längta tills den dagen man har råd! Vill ha!!! --->Länk Länk Länk<---


Nu är det dags att gå och natta barnen så det är väl bästa att se till att dom plockar ihop lite av röran dom har ställt till med innan dom går och sover.

(få se hur det går... :S)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

29 maj 2008 20:49

Jag kan sy en korsett till dig för hälftern av vad de kostade där. den svarta med dragkedjan fram var as snygg.

 
jennie

jennie

29 maj 2008 20:50

åh hoppas att ni kan komma hit ner! :D Så kan vi gå på astrid lindgrens värld allihopa :) Du får tjata lite på gubben ;)
Vi bor ca 1½ timme där ifrån, så dit åker vi ju självklart om ni kommer ner. :)

http://jenkow.blogspot.com

 
Ingen bild

Fru Y

30 maj 2008 17:12

HejDu, det blir nog på söndag i alla fall. Har vi bestämt. Kul att ni ska på grillfest. vi är utan telefon titt som tätt nu när det är varmt. Fina bilder du tar.

 
Ingen bild

Maria

31 maj 2008 09:08

Svar till Fru Y;
Söndag det blir! :) jo, kul med grillfest, bara solen vill titta fram nån gång. Och Tack! :D

 
Ingen bild

Maria

31 maj 2008 09:10

Svar till Jennie;
Det vore så kul att träffas!!! Men problemet är nog inte gubben denna gång.. utan ekonomin.. :S .. men jag önskar vi skulle kunna fått lite pengar över till just nåt sånt kul som att åka till astrids värld ocj träffa er! :)

 
Ingen bild

Maria

31 maj 2008 09:11

Svar till Lisa;
Jag gillade den med prickar.. jag vill ha en midjekorsett. Men nästan alla korsetter var jätte fina inne på den sidan. :)

 
jennie

jennie

31 maj 2008 18:36

Åh jäkla pengar som ska strula jämt =( skulle vara jätteskoj att träffas så jag håller tummarna stenhårt på att ni kan komma ner! Ni kan ju tälta på våran gård eller nåt ;)

http://jenkow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se