Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

Gårdagens kväll!

Av Maria - 23 juni 2008 14:06

Så igår hade jag jätte trist.. hela lååånga dagen och halva kvällen.

Vid sju tiden kom gubben på att vi skulle sticka iväg nån stans. Så han ringde till min vän J och hennes sambo M och skulle fråga om vi kunna komma över en sväng, men eftersom vi inte fick något svar där så kom gubben på en ny "plan" på vad vi skulle hitta på. Vi skulle gå och grilla vid ett ställa som ligger rätt nära oss. Ja, okej tyckte jag.. men har vi nåt att grilla.. nej.. vi hittade två korvar i kylen. Men efter en stund kom gubben på att han hade en norrlandsgulds konsevburk med korv. Perfekt! Jag slängde ihop lite pinnbröds deg och geggade ihop lite smör med socker och kanel. När vi var packade (*fniss*) och klara så begav vi oss iväg till grill sället. (som också ligger vid en "sjö") och på andra sidan "sjön" bor gubbens pappa och Fru E. Nåja, när vi var framme vid grillplatsen så fanns det ju naturligtvis inte någon ved där. Så det blev till att leta torra kvistar och grenar. Sen blev det en liten brasa. Och vi var ner till "sjön" och tittade ut/mot gubbens pappas hus. Där ser vi att dom sitter ute och myser. Jag ser även att Fru E tar upp kikare och tittar bort mot oss. Sen vinkar hon för fullt! :) Vink, vink.. vinkar tillbaka. :)

Så vi grillade lite korv och pinnbröd (men det var nog mest bara jag som åt pinnbröd).. Trevligt hade vi, även om ungarna sprang runt och gjorde mig super nervös hela tiden.. eller snarare sonen gjorde mig super nervös hela tiden!.. När allt var slut släckte vi elden och gick hemåt. Väl hemma blev det nattinatt för barnen.. (vilket inte sonen ville).. Så han fick ligga i gubbens och min säng med mig och titta på en film som jag missat en halvtimme på.. (kl. var runt 21:30 när vi var hemma. ) Dottern somnade däremot nästan på en gång när hon lagt sig i sin säng. Hon hade jätte ont i magen. (men idag är henne mage bra).


Men när sonen äntligen somnade.. i sin säng. Tittade jag klart på filmen och åt lite gott (fy).. Sen blev det nattinatt även för mig.

________________________________


Idag har jag lika tråkigt som jag hade nästan hela dagen igår.. Vet inte vad jag ska hitta på. Jag borde ju tvätta och städa igen.. men jag har ingen ork.


En bild jag knäppte på midsommar..

 
 
Ingen bild

Lisa

23 juni 2008 20:51

vad mysigt det låter..å pinnbröd låter mysigt, år det när jag var liten, och då gillade jag det inte, men jag vill prova igen, tror jag gillar det nu:)
kram

 
Ingen bild

Fru Y

24 juni 2008 18:50

Meen, vad kul att ni hittade på nåt sånt, var vädret bra?!?. Inte här vad jag minns!?
Eller..hmmm. Tycker att det bara har åskat å regnat här sen vi kom hem från er.

 
Ingen bild

Maria

25 juni 2008 20:00

Svar till Lisa;
Mitt pinnbröd blev inte nåt vidare gott.. vet inte vad jag gjorde för fel.. hade väl fel recept, inte samma som när man var liten. :) Det hade fått varit godare med andra ord. :)

 
Ingen bild

Maria

25 juni 2008 20:02

Svar till Fru Y;
Jo, det var kul att göra nåt med bara familjen. :) Vi fick väl lite små dugg, men det var allt. Det hade varit en jätte skur strax innan vi gick till grillplatsen så. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skapa flashcards