Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2008

Vad gör man????

Av Maria - 21 augusti 2008 14:45

Okej... KUL! Inte ett dugg!

Varför måste all jävla skit hända oss??? Jag bara undrar..


Först dessa jävla mögel skador vi hittade på övervåningen på skorstensmuren.. och nu detta..


Jag låg uppe och tittade på projekt runaway på tv3 då gubben plötsligt ropar ner mig..

Han pekar mot taket i hallen och ber mig tända lampan.. och vad ser vi.. jo, att en del av taket är alldeles utbucktat.. första tanken.. fukt & mögel. Gubben tar fram skruvmejseln och börjar hacka hål i takplattorna.. och vad hittar vi.. jooo.. fukt.. sliter lite mer i plattorna.. och ner kommer vatten!!!!.. Så vad ligger där ovanför om inte badrummet..och badkaret.. badrumsbrunnen... argh!!! Inte speciellt roligt måste jag säga!.. Allt bara jävlas, hela jävla tiden! Så vi kommer få stå för en viss del av kostnaden, men sen kommer även en del gå på försäkring.. bra!.. Vi trodde nämligen att vi skulle måste bekosta allt själva.. :S

Men däremot så kommer vi kanske bli utan badrum i ja..kanske ca. 2 månader.. eller nåt.. jätte roligt...*sarkastisk*!

Så nu måste vi höra oss fram om vi kan låna nåt tvätt-/badrum som vi kan använda tills att vi har ett eget igen..

Om det var så att vi planertat att bo kvar här i det här huset hade det inte varit så jätte jobbigt att vi måste bekosta en massa på ett nytt badrum.. men så är nu inte fallet.. vi hoppas ju nämligen på att nån gång kunna flytta in i vårat drömhus som varken har vatten eller avlopp indraget.. eller godkänd el.. m.m Så vi hade hemskt gärna villa lagt dom här pengarna vi nu måste lägga på det här huset på det andra huset istället..


Fan i helvete!!!


Och förutom detta.. hör och häpna..

Jag hittade fuktig tapet på övervåningen i ett av hörnen vid balkongdörren.. jippi..*sarkastisk igen*..

Varför varför VARFÖR??????


FÅ LEVA???

Jag vill skrika, vråla, gråta!

Hoppa, låta!

Jag vill finnas, Leva!

Bara vara! Utan bekymmer, kostnader & skador!

Vad fan har vi gjort för att få all jävla skit?!

Varför kan vi inte bara få vara, LEVA!?

LEVA!!!*suck*

 
ANNONS
 
jennie

jennie

25 augusti 2008 21:27

nä, fasen vad jobbigt :( verkligen inte sånt man vill lägga pengarna på :( hoppas att det löser sig eller blir bra på nåt sätt!

http://jenkow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se