Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Lite paj, men aldrig mer öl!!!! (i mängder)

Av Maria - 26 augusti 2008 12:12

Den 22/8 gjorde jag paj.. bärpaj med marsansås. :)


Och den 23 (tror jag det var) så flyttade två av kattungarna hem till sitt nya hem. Fru Y och Herr E skulle som sagt ha två stycken.. Lilla Vilda och Wilmerx. Så nu bor dom där.. vi blev även bjudna på middag hos dom, Tjälknöl och potatisgratäng + sallad och sås. Det var jätte, jätte gott!!!! *mums* Jag blev även bjuden på Rosé vin till middan.. och efter middan.. och lite till.. :S

Så på vägen hem var jag så gott som full, ja full var jag.. så kan det gå.. så dum som jag var bad jag gubben köpa öl åt mig.. folköl..kall lapin kulta.. :S

Så dagen efter mådde jag apa, nu igen.. jag ska, jag får INTE dricka öl.. inte i mängder.. usch.. jag vaknade vid 6:00 tiden och kräktes lite.. och illamåendet + den förbannade huvudvärken höll i sig till kl. 13:30.. ungefär.. :S

Nej tack, ingen mer öl, för min del!!! Och när det gäller vin är jag tveksam även på det.. hm..


Dotterns sommarlov är nu över.. hon började igen den 25 alltså igår var första dagen. Och nu när det är så dumt, bara 3 timmar en dag.. fast hela veckan istället.. så han jag knappt dit med henne innan jag skulle hämta henne + att sonen fick stanna hemma.. och kommer få göra det hela veckan! Dottern hade blivit lite firad på dagis för att hon hade fyllt år. Efter dom ätit frukost hade alla barn fått glass. Och så fick hon en bild på sig själv som var inrammad i en gul ram som det stod hennes namn + 5 år på. Och ett hjärta med ett litet foto på henne som det också stod 5 år på.. som var in plastat. Idag hade det bara varit 2 barn på hennes avdelning.. alltså hon själv + en liten pojke som är i sonens ålder ungefär. Men som tur va hade dom fått gått över till andra avdelningen också och lekt med dom barnen. :)


Idag ska en till av kattungarna flytta.. :(

Jag kommer nog sakna honom, fast han kommer inte flytta långt så vi kan ju hälsa på han när vi vill + att det är våra vänner i byn som ska ha honom.. och dit brukar vi ju vara ibland. :) Lilla Nicke är det som flyttar idag med andra ord. Han kommer få det bra, det är verkligen en riktig djur(vänner)familj han kommer till. :D


Nu ska jag se om nån har skrivit nåt nytt i sina bloggar.. tjingeling!
 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

27 augusti 2008 17:48

ambissiöst med rutmönstret på pajen:)

http://lisa.pahn.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se