Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

Ett badrum fattigare..

Av Maria - 28 augusti 2008 11:46

Imorse när jag, dottern och sonen precis var iväg ut igenom dörren, eller vi hade precis kommit ut igenom dörren så kom det en kille ut hoppandes ur en bil.. "-Hej, jag här för att riva ut erat badrum.., har ni tid nu eller ska vi komma tillbaka senare?"

Jag släppte in killen och sa att jag bara skulle iväg och lämna dottern på dagis och sen komma hem igen..  sen gick jag..


När jag och sonen kom hem låg badkaret ute brevid bron och även handfatet.. ojdå.. här har man jobbat snabbt..

Vi gick nämligen ungefär.. kl. 07:55 och var tillbaka kring 8:30-8:45..


Nåja.. jag och sonen satte oss ner och åt lite frukost, medans killen bar ner våran toalett.. hm.. sen kom han in och sa att han snart var klar så vi skulle få tillbaka vattnet.. Strax efter det kikade han in och sa att han var klar och sen nästan sprang ut igenom dörren. Han hade tydligen bråttom.. saken var det att jag skulle frågat om han även kunna pluggat igen ett element inne i köket där vi har tänkt ha våran diskmaskin. Men det hann jag inte nämna innan han hade åkt.. och dessutom kom jag på det först efter han åkt att det var han jag skulle fråga.. suck!


Så nu med andra ord har vi inte nåt badrum.. okej.. det har vi ju inte haft sen vi upptäckte fukt skadan.. men då fanns det ju ett badrum ännu.. nu är det bort! Så nu är det bara att vänta på att snickar killarna kommer och gör sitt jobb.. och sen bara vänta.. och vänta.. och vänta.. och hoppas på att vi vinner en miljon.. eller varför inte fem!?.. På en skarplott eller likande.. så allt känns mycket lättare!...


Idag slapp jag hämta dottern från dagis.. skönt! Det regnade ju så mycket just då så jag rang gamm-offa och hörde om han kunna hämta henne idag. Japp.. det kunna han dårå..


Så nu ligger sonen och vilar uppe i sin säng.. medans jag sitter här.. ska väl ladda upp lite mera teckningar i min konstblogg eller vad man ska kalla den.


Idag hoppas jag på att min vän J och hennes sambo M kommer över och diskuterar lite om lördagen. Vi ska ha kräftskiva då. Så det vore ju bra om vi planerade lite vart vi ska vara + vad vi ska äta förutom kräftor och så..


Nä nu ska jag fixa lite..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se