Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Dittan och Dattan..

Av Maria - 29 augusti 2008 17:25

Så idag blev jag tvungen att bekosta 20 kr + smsfrakt.. eller vad f*n det heter.. för att kunna ladda upp fler bilder här i min blogg.. just typsikt.. fast nu har ju ju plats med 100 bilder till då. Så det är ju bra.


Så alltså igår lyckades jag, eller var det igår.. hm.. jaja.. sist jag laddade upp bilder så kom jag då upp till 100 bilder av 100 bilder.. vilket jag inte såg förens idag..  men men..


Idag borde jag ha städat.. för imorgon är det "kräftskiva" här hemma med våra vänner J och M.. men har jag haft tid och ork då.. neeeej.. + att jag har haft båda barnen hemma idag. Dottern hostade nämligen i morse.. hon lät som en gubbe som rökt i flera år.. uscha.. + att hon är snorig. Så nu är det väl bara vänta på att även sonen blir förskyld.. :(


Den 1/9 kommer snickar gubbarna och river badrum och golv..

Den 2/9 ska sonen till tandläkaren för första gången.. få se hur det går.. :S

Den 3/9 kommer sotarn.. få se hur det går.. :S

Den 4/9 ska jag till af på återbesök för att ta beslut på vidare planering och/eller praktikbeslut.  FÅ se hur det går.. :S


jo.. lite mycket till veckan.. nu måste jag fortsätta med maten..


 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

31 augusti 2008 10:52

Hoppas ni hade skoj igår :)
Fullt upp nästa vecka då? :) Jag vill också ha massa att göra så tiden går lite fortare. :p

http://jenkow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se