Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 5 september 2008

Paj idag igen.

Av Maria - 5 september 2008 16:02

Så idag bakade jag äppelpaj igen.. mycket pågrund av att jag trodde min vän J skulle komma över en sväng. Men än har hon inte synts till... fast å andra sidan är ju inte dagen slut ännu. Halva pajen är kvar..


Jag har till och med fotat lite ute idag. wow! Det var ett tag sen nu.

Även dottern fotade med "sin" (min gammel) kamera ute samtidigt som jag fotade. Tyvärr blev dom flesta foton hon knäppte suddiga men allt kan ju inte alltid bli osuddigt.. !?


Idag är det ju fredag.. whoho.. eller jag vet inte. Kan ju inte påstå att jag tycker det känns nåt speciellt.. men det kan ju bero på att jag ätit gott hela veckan som gått. Annars hade jag ju haft det att se framemot.

Bättre lycka till nästa fredag!


Jag har lovat min vän J:s Sambo att jag ska rita en teckning på en "indian"kvinna, storlek F8.. men än har jag inte börjat..så igår skickade han nån hemsida där det fanns lite inspiration.. få se om jag lyckas börja med tecknande till veckan.. eller varför inte nu i helgen.


Idag blir det (fusk)korvstroganoff med ris till middag.

Och sen blir det ju även gott till kvällen.. :S Igår åt jag minibaugetter med vitlökssmak med brie ost i. *mums* Det är sååååå gott! Men ja, jag vet.. inte heller så bra att äta om man vill gå ner i vikt.. men jag har helt lagt ner den här veckan eftersom jag nu varit så urusel hela veckan lång.


(Jag har faktiskt lyckats slängt i en maskin tvätt idag också.. men tyvärr ligger fortfarande tvätten i maskin, men innan kvällen är slut ska jag väl förhoppningsvis lyckats fått upp den).


Hmm.. mycket mer har nog inte hänt idag.. ikväll blir det väl att titta på nån film på teven.. eller så får det bli sista Harry Potter filmen.. jag har ju lånat alla Harry Potter filmer av min vän J:s bror (förra helgen). Även dottern har tittat på dom.. men självklart dubbad verision på svenska.


Nä.. nu får det vara nog med svammel för idag..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards