Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Grattis till mig!

Av Maria - 22 september 2008 20:50

Så idag fyller jag år.. hela 24 åren! Woho.. 

Känner jag mig nå älder då?.. Nä.. inte så värst..


Så imorse när jag låg och sov, eller nja.. halvsov så kom gubben och barnen med morgon fika och grattade mig. Jag fick två äggmackor med kaviar på, té och en fin sång av dottern + att dottern och sonen hade ritat en varsin teckning åt mig. :)

Sen var det bara för mig att kliva upp och fortsätta med städningen jag börjat lite med dagen innan... innan vi åkte iväg till våra vänner i byn.

I byn blev vi kvar sent..( alltså den 21/9). Ca. kl. 19:30 kom våran skjuts hem. Så då var det bara att skynda sig på med kläder och kolla att man hade med sig allt.


Så idag har jag haft lite gäster som sagt. Jag har bjudigt på smörgåstårta + kaffebrö som .t.ex. äppelkanelmuffins med crumble, små kakor (köpta) och Chokladkaka dottern hade gjort.

Det finns en bit smörgåstårta kvar, så imorgon bitti blir det väl kanske en bit av den till frukost. *mums* (fast jag borde egentligen inte..:S)


Jag har fått massor med fina presenter av alla som har varit hit. Det kanske kommer en bild på allt sen.. om jag orkar knäppa nån..

Ont i huvudet har jag haft hela dagen.. ett rent helvete.. *morr*  Aj!

Telefonsamtal har jag också fått. Min syster har ringt och grattat, min pappa och även min mamma + Fru E som är på semester i grekland. 


Det har varit en bra dag med andra ord.. om man bort ser från den dumma huvudvärken!.. *morR*


Dum som jag var valde jag cider framför huvudvärkstabletter.. dumt!

Jaja.. bara att stå ut tills huvudvärken går över då...


Få se vad jag hittar på här näst denna kväll.. hm..
 
ANNONS
 
Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

22 september 2008 21:14

grattis :)

http://SGiercksky.blogg.se

 
Ingen bild

jennie

23 september 2008 07:29

Jag har tänkt varje dag nu att jag skulle säga grattis till dig, och självklart så glömmer jag bort det. Men grattis i efterskott! Hoppas att du hade en underbar dag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se