Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Skit historia + Pizza!

Av Maria - 27 september 2008 19:13

Igår blev det till att dricka av en slump.. alltså det var inte planerat precis.

Jag hade tänkt haft en lugn kväll framför teven, men iställer bjöd gubben över våra vänner J och M och han hade även sagt att dom skulle supa ner mig får då blev jag rolig. hm..

Så jag kände mig skyldig till att dricka lite när dom ändå var här. Så det blev några öl. Och det blev en riktigt trevlig kväll.

Men när M och J begav sig hem så bestämde jag mig för att sätta mig framför teven och synda lite.. så när jag precis satt mig  i soffan känner jag att det luktar skit, ja skit inne i teve rummet. Så jag börjar titta runt lite och ser stor katten Dora ligga under rundbordet. Aha.. alltså måste han ha lämnat nån skit hög någonstans.. så jag ställer mig upp och börjar gå emot han då jag plötsligt känner att det blir som svalt på en av mina skinkor.. rent reflex mässigt lägger jag ena handen på skinkan och känner att det är nå klet.. uuuuhhäää!! BAjS! Så tydligen hade Dora inte varit så jätte bra i magen.. han hade nämlige skitit i soffan! Så det blev till att byta byxor för mig och tröja + tvätta händerna ett antal gånger! Gubben fick ta hand om skiten! Och slänga ut katten.

Jag satte mig framför teven en sväng sen ivarjefall utan soffkuddar och titta på någon film som började.. men jag orkade inte titta speciellt länge så jag gick och la mig istället.


Igår innan kvällen var familjen från byn in en sväng. Så nu har jag träffat den nya familje medlemmen. Hon var såååååå söt och fin! Och liten! :)

Jag hade gjort äppelkaka (som det stod på receptet att det hette.. men det var som äppelpaj fast med havregryn typ).. och jag lyckades även halvt bränna den.. hm.. i vilket fall som helst bjöd jag på den + marsan sås till familjen från byn.  Själv åt jag en bit och den smakade rätt okej, men den var inte lika god som den andra äppelpajen jag gjort.


Idag var hela familjen iväg till affären och handlade lite bra att ha mat hem. + ingredienser till middan. Vilket blev hemma gjord pizza. *mums*

Jag och gubben gjorde en varsin plåt pizza medans ungarna fick nöja sig med två små som dom själva valde fyllning till.

Gott var det kan jag lova! bättre än dom dumma pizzorna dom gör på kebabhuset här i byn. fast deras bottnar är nog godare.. mer sega som jag vill ha dom.. men men.. jag fick ju så mycket fyllning jag ville ha den här gången när jag gjorde själv!!! HA!


Så nu ska jag och gubben sätta oss framför teven och titta på nån film och synda. F*N jag måste ta och skärpa mig snart! Dumma jag!


Se nu blev det så inåt helvetes j*vla lång text igen också! Jaja..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fru Y

28 september 2008 10:04

HAHAHA...nu vet du hur det är att sitta på kattskit, jag har lyckats två gånger i sommar.
Annars har helgen varit lyckad ser jag.

 
Ingen bild

Maria

28 september 2008 11:55

Till Fru Y;
Men det var ju diarré med! UUä! Så jävla äckligt! Blä!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se