Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Ingen bild denna gång!

Av Maria - 24 oktober 2008 23:21

Så jag träffade ykesvägledaren som jag skulle i onsdags. Hos henne gick allt bara bra. Jag fick ett sorts "test" som man ska kunna titta på vilka yrken jag möjligtvis skulle kunna passa inom. Så det ska bli kul att få veta efter jag fyllt i det och skickat tillbaka det till yrkesvägledaren. Spännande!

Jag ska förhoppningsvis börja plugga till våren.. alltså nån gång i januari. Jag kommer ju få bidrag från csn.. bra summa! Vi skickade in ansökan för bidrag til csn idag.. så nu är det bara att vänta på deras svar.

Ämnerna jag kommer gå är självaste bas ämnerna, alltså.. Matte A, Svenska A, Engelska A, Samhälla A & Datorkunskap.

Jag gruvar mig för Matten mest.. usch jag gillar inte matte alls! Jag är ur usel på matte! Men men... jag hoppas det kommer gå bra.

Samhälla är väl inte riktigt mitt favorit ämne heller om man säger så.. :S

Dom andra ämnerna tror jag klarar av att stå ut med.


Jag var även in på af efter mötet med yrkesvägledaren. Där pratade jag med en af kvinna om mötet med yrkesvägledaren.. att jag skall börja plugga i januari och så.. jag sa även det att jag möjligtvis skulle titta runt efter en ny praktik så jag har nåt att göra innan januari.. om jag nu hittar nåt ställe jag skulle kunna tänka mig att vara på. Hm!


Sonens inskolninga har gått jätte bra. Nu är han färdig inskolad! :)

Nästa vecka är det ju lov för skolbarn så då kostar det ju att ha dottern på dagis, men eftersom både hon och sonen så gärna är på dagis tyckte vi att dom ska få vara det ändå. Nästa fredag skulle dom även ha halloween disco på dagiset. Så då blir det till att klä ut barnen! :D Kul!


Förutom halloween discot på dagiset ska ju även jag och min vän M ha halloween party/kalas/fest för barnen. Även då ska vi ju självklart klä ut dom! :) (och oss själva förstås!) :D


Idag var min vän J över en sväng och vi drack kaffe och pratade.

Men det vart ju inte så jätte lång stund eftersom jag skulle iväg och hämta barnen på dagis också.


Och som ni ser har jag inte skrivit in någon ny mätning och vägning.. jag har syndat nästan hela veckan.. hm.. är det hela veckan jag gjort det tro..hm, jag vet inte. I vilket fall som helst så glömde jag bort vägningen och mätningen, men när jag kom på det orkade jag inte hålla på.. det ända jag gjorde var att jag ställde mig på vågen.. 73,7 kg.. (med kläder på).. tanke på att jag syndat så mycket så tycket jag det var lite små konstigt.. men sen har jag ju även gått till dagiset varje dag och hem och hämtat.. + att jag cyklade till våra vänner i byn igår..men inte hem.. så jag har ju rört på mig mera än vanligt denna vecka.

Jag kommer aldrig gå ner så mycket som jag vill.. men vems fel är det om inte mitt eget! Jag får ju faktiskt skylla mig själv!


Nä nu är jag trött så nu ska jag gå och putta gubben ur min säng så jag kan lägga mig..  Go natt! 
ANNONS
 
Ingen bild

lisa

25 oktober 2008 18:57

klart att du skulle vara välkommen på syjunta. ni alla kan ju komma nån gång så kan andre henke å barnen göra nått när vi syr!?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se