Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Första snön kom idag! :)

Av Maria - 28 oktober 2008 12:37

Idag har jag tänkt hinna med en del..

Det jag har gjort hittills är; Slängt i en maskin med tvätt, hängt lite tvätt, (börjat) diskat..och lämnat och hämtat barnen på dagis.

Inte så mycket mer har jag hunnit.. pratat med J har jag också.. hon var över på lite kaffe. Så jag passade på att bjuda henne på chokladmuffisarna.


Imorse snöade det!!! Första snön för i år.. visserligen ligger den inte kvar.. men vem hade räknat med att den skulle göra det?!..


Fru Y var in en sväng alldeles nyss och lämnade lakan till mig som jag ska fixa utstyrsel till sonen.. tänkte han ska få vara en mumie.. enkelt och bra! :)

(om jag får till det vill säga.. ).

Förutom lakanet så var det lite annat smått och gott hon mad sig.. *lycklig*!

Jätte braiga grejor! Som absolut kommer bli använda kan jag lova! :D


Idag har jag då också tänkt att jag ska hinna sy kattöron till dottern, fixa mumie utstyrsel till sonen.. hm.. har för mig att det var massor mer.. men jag kommer väl på det eftersom.


Men det är nog dags att jag börjar med det nu.. så det blir gjort idag.. annars lär jag väl bli sittandes här. 
ANNONS
 
jennie

jennie

29 oktober 2008 22:24

Oj, snö redan?! :) Fast det brukar ju aldrig bli någon riktig snö förrän senare iaf.
Hoppas det går bra att sy allting !

http://jenkow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se