Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Skit stressad!!!

Av Maria - 30 oktober 2008 10:25

Jag ska hinna göra så mycket innan det är imorgon.. så att säga, Halloween!

Jag har varit lite i källaren och rotat runt för att hitta lite grejor jag tyckte jag behövde.. men det jag letade efter såg inte riktigt ut som jag sett framför mig.. hm.. men det får gå ändå.

Halloweenpartyt jag och M ska ha för våra barn hade vi funderat på om vi skulle haft hemma hos oss istället för hos.. men nu känner jag att jag mycket hellre är hemma hosdom.. så jag pratade nyss med herrn i byn och han sa att dom kanske skulle titta in en sväng efter han hämtat dom från grannbyn där som sov inatt.

Så jag får se vad M säger om saken då. Jag tänkte i vilket fall som helst göra en massa pyssel som man kan ta med till dom.


Här är listan på allt jag vill hinna göra;


Trolldegs fladdermöss + pumpa värmeljushållare. (Degen är klar!)


Hacka lite hål i plåtburkar, halloween tema, så klart! Som man sen kan använda som värmeljushållare.


Jag måste även få klart sonens halloweendräkt.. mumie dräkten med andra ord.


Även komma på vad dottern riktigt ska ha på sig när hon är häxa i byn och kattkläder till dagis.


Baka negerbollar..


Göra lite frosting till muffisarna. (om vi har råd.. tveksamt.. )


Och det viktigaste idag.. hämta barnen på dagis.. i tid!


Det var allt jag komihåg just nu.. jag har säkert glömt nåt som vanligt.. men det känns som väldigt mycket.. stressad!!!!!!


Nu är det nog dags att avsluta detta blogg inlägg så jag hinner hämta barnen i tid.

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

30 oktober 2008 12:38

Det är väl en dag i morgon oxå...eller?

 
Ingen bild

FruY

30 oktober 2008 12:39

Jättebra bild förresten.

 
jennie

jennie

30 oktober 2008 15:25

oj oj oj hoppas det går bra med allting!
supersnygg teckning!!

http://jenkow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se