Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Happy Halloween!

Av Maria - 31 oktober 2008 11:51

Så idag ville inte dottern gå till dagis alls. Så istället stannade både hon och sonen hemma.. jag har då hållt mig sysselsatt med att halloween pyntat lite i köket.

 

För nu är det så att jag inte har någon aning om det det blir nåt halloween party för mina och by barnen..?..

Så om fallet nu är så att det inte blir nåt tänkte jag ha som ett litet halloween"kalas" för barnen här hemma ändå.

Vi ska göra negerbollar lite senare idag och så ska jag även göra frosting till muffisarna.. som jag inte änns har tagit upp ur frysen än.. hm..


Jag har laddat upp lite bilder i bilddagboken som är från idag.. som t.ex på dottern när hon var färdig sminkad för att gå till dagis.. och lite annat smått och gott. Jag lär väl ladda in lite fler bilder senare när vi bakat och så..


Nu ska jag gå och göra lite lunch till barnen och när sonen har gått och lagt sig för att sova efter lunch så tänkte jag att jag och dottern skulle passa på att baka negerbollarna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

31 oktober 2008 13:48

Dom har tur dina barn som har en pysslig mor.
Nu är i alla fall By-borna på väg hem. Hoppas ni kan ha fest.

 
jennie

jennie

31 oktober 2008 17:10

Vad trist att dottern din inte gillade det :( Hoppas i har haft kul idag iaf och att kvällen fortsätter bli mysig!

Jo, jag har fortfarande ont i magen, men inte tillräckligt ont för att jag ska tycka att det är värt att åka till doktorn. Hatar sånt där, så jag är hellre hemma och har ont i ovisshet. Men det går nog över så småning om :)

http://jenkow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se