Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Allt blev inget..

Av Maria - 25 november 2008 14:42

Så har jag fått nåt gjort då.. inte speciellt mycket måste jag säga.. jag tappade helt lust till att pynta ..det kan ju möjligtvis bero på att jag vill både pynta och sy.. så det körde ihop sig.. efter jag sytt tre dukar.. sen blev det inget mer helt enkelt..


Jag får inte den där julkänslan jag vill ha.. eller rättare sagt eftersträvar. Den man förväntas få, speciellt när man pyntar och fixar så att det ska bli juligt.. hm.. och julen närmar sig.. nå inte stora än då på ett tag.. men..


Åh, jag som hade tänkt att jag skulle stor städat massor, så det skulle vara jätte fint och mysigt när gubben kommer hem.. nu lär det väl inte bli så ändå.. han är på väg hem nu.. och sonen vaknade för ungefär en timme sen och har bara skrikit och varit lessen sen dess. Okej, nu börjar det avta.. tror jag.. hoppas hoppas.. då kan jag kanske springa runt och plocka lite ivarjefall.. så det ser någorlunda ut! :)


Bäst jag sätter fart med andra ord! :D 
ANNONS
 
Ingen bild

FruY

25 november 2008 20:04

Men visst har ni fått både dukar och gardiner, till jul alltså, jag tror det jag.

 
Ingen bild

Maria

25 november 2008 22:20

Svar till fruY;
Jodå vi har nog fått massor med julgardiner och dukar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se