Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Inget städande eller pynt idag!

Av Maria - 26 november 2008 16:12

Så i går kom gubben hem med ett xbox där det ingick två spel. Och som tur var så var han även iväg till våra vänner i byn och lånade guitar hero inkl. gitarr, självklart! Det tog ju hundra år för mig att fatta hur man skulle "koppla" ihop gitarren med xboxen.. men slutligen lyckades jag med herrn från byn i andra sidan telefonluren.

Jag hann väl spela kanske en 5 minuter innan gubben skulle spela lite.. vilket jag tycket var okej eftersom han skulle vara på jobbet idag och jag skulle ju eventuellt kunna spela lite på dagen dådå.

Gubben satte sig i vilket fall som helst framför tevespelet kl. 20 och satt kvar där fram till ungefär.. 23:30. Sen fick jag spela en lite stund.. jag satt ca en halv timme.. sen var det dags för mig att sova så jag skulle orka upp i morse. (vilket jag gjorde då).


Så idag har jag varit barnvakt en liten stund åt stor tjejen från byn, inte mamman utan dottern.. (haha).. Resten av familjen skulle iväg till bvc och vaccinera en av döttrarna.. mellan M var det nog.

Dottern och M lekte ute först när M hade kommit.. men dom trättnade rätt fort på att vara ute och ville komma in.. så det blev inget sova för sonen idag. Han lekte med stor tjejerna istället.. och lego.. jag hatar lego!

Visst det är jätte kul att bygga, men det är inte ett dugg kul när allt lego ligger över hela golvet... *morr*

Dotter tömde nämligen hela ikea papp påsen som legot låg i ut över hela vardagsrums golvet! Grr! Så ,hon städade väl mesta dels när M var.. mm..

Så går det.. fast jag hjälpte till med ihopplockandet på slutet eftersom det gick så fruktansvert trögt för dottern. Hon gnällde bara på att hon inte ville.. hm.. nåja.. ihop plockat och undan stoppat! GRRR! Lego!

Efter M åkt hem.. hihi rim.. så gick vi upp till övervåningen.. barnen fick leka på rummet.. vilket dom alltid vill och jag fick spela.. två flugor i en smäll! :D

Óch efter ett tag var det dags att gå ner.. ungarna kan ju inte hållas sams så väldigt länge nu mer.. :S


Nu är dom lugna och snälla ivarjefall.. sonen sitter och ser på teven och dottern var nyss i köket och gav stor katten, Dora lite hård mat.


Nu ska jag ut.. punkt slut.. ha-ha-ha...

 
ANNONS
 
Ingen bild

lisa

28 november 2008 23:10

ja, fan för smålego, tur att andre övertalade henke att komma förbi och hämta upp elendet, mohahaha ;)

 
Tess

Tess

29 november 2008 18:08

Förlåt att jag både bloggat och kikat in hos dej allldeles för lite.. Nya tider nya tag :)

ÅH!! Guitar hero är så himla roligt.. om man nu får chansen att sitta lite :)

Du ritar fortfarande helt underbart bra...

Hoppas allt är bra med dej =)

http://alvangen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se