Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

GOD lilla JUL!

Av Maria - 29 november 2008 11:11

Så nu är det äntligen/redan lilla jul! Tiden går ju som sagt väldigt fort...

Än så länge har vi ätit lilla jul frukost.. tomtegröt med kanel och socker & segmackor med ost. Mums!

Förutom det har dotter även hunnit pyntat lill granen.. få se om jag får nån bild på den..


Strax ska vi börja med pepparkaksbaket och vi tänkte eventuellt dricka lite glögg samtidigt. (självklart alkoholfri!)

Sen ska jag väl se om jag kan få sonen att sova lite mitt på dagen så han orkar med kvällen.


Men nu är det nog bäst jag börjar fixa och dona så vi kan börja nån gång.. dottern har varit in minst 2 gånger och sagt att vi glömt att vi skulle baka pepparkakor.. hihi.. så söt!


Men det lär väl dyka upp bilder inne på bdb mot kvällen.. eller imorgon nån gång. Från idag då!


Denna bild ritade jag i går.. blev inte som jag tänkt mig.. men det är lät hänt när man ritar av i från sitt eget huvud. (det finns en till bild på just denna inne på min konstblogg).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se