Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Nu kan ni sluta vänta..

Av Maria - 18 december 2008 18:31

Så idag har jag haft det snorigt och kallt, men ute har det varit varmt.. :(


Tänkte jag skulle meddela alla vänner och släkt här att ni som sitter och väntar på julkort ifrån oss kan sluta vänta nu.. det kommer inte några i år.

Vi hade/har nämligen inte råd.

Det lär väl kanske komma nåt julkort via mailen till er, men det blir nog allt.


Ikväll ska jag titta på ghost whisperer.. dom började ju sända nya avsnitt förra torsdagen på tv400.

Igår lyckades jag faktikst dammsuga lite och plocka ihop en del, diska och bädda rent i våra sängar. Idag har jag tvättat toaletterna.. båda två! Skönt att ha det gjort. Men jag tänkte att det är väl bäst att göra lite sånt här tråk nu innan jag känner mig allt för dålig med förskylningen som jag fått.

Igår var Fru Y in en snabbis och lämnade pepparkaksdeg åt oss. Nu ska vi bara ta oss tid att baka lite kakor också. Gubben har köpt pepparkakshus delar som vi bara ska slänga ihop.. nån dag.. 
ANNONS
 
Eva

Eva

18 december 2008 20:07

Krya på dig!
Jag hoppas att vi ses på annandagen som vanligt?! Ni är så välkomna! Vi får höras vidare om det...

http://www.luckan.bloggspace.se

 
Ingen bild

FruY

18 december 2008 20:21

Det kommer inte några julkort från oss heller, bara på mailen, så strunt i det ni åxå, kostar bara pengar.

 
Eva

Eva

18 december 2008 22:34

Glömde en sak i hastigheten - Ni är alla välkomna på annandagen - som vanligt. Tyvärr kan det bli lite senare middag än vanligt men det kanske går bra ändå? Vi hörs av och pratar vidare om middagen.
Ha de gott!

http://www.luckan.bloggspace.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se