Mamma Marias Blogg

Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Bla bla bla..

Av Maria - 19 december 2008 13:32

Idag har vi haft minus grader ute igen.. så nu lär väl allt fryst på.. såå.. antagligen är det svinhalt ute nu.  Och vi tänker inte gå ut och ta reda på det.


Jag fick besök av min vän J idag. Hon ringde och innan och hörde om det var okej om hon kom över en sväng på kaffe. Så vi drack lite kaffe och åt lite muminkakor..


Efter hon sen begav sig vidare till sin mamma så bakade vi lite pepparkakor, jag och barnen. Men än har vi lite deg kvar. Jävligt jobbigt att baka pepparkakor när näsan rinner som den gör i detta förskylnings stadie. Men vi lyckades få ihop några stycken ivarjefall.

Något julgodis har det inte blivit än heller.. får se om det blir nåt.. inte har jag fått ihop pepparkakshuset heller.. jävla förskylning som skulle hoppa på mig nu när jag inte har tid med den! Grr!


Min julbaknings lista blir nog bara kortare och kortare tror jag.. nu är det bara chokladtryffel, ljus kola och radiokaka som ligger kvar på den.. om det änns blir det... får se..


Inatt blev även dottern förskyld igen.. så nu är hela familjen förskyld..


Nu måste jag gå och se vad ungarna håller på med.. gap och skrik hela tiden.. suck!




 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben

19 december 2008 21:17

men va f*******n.... mumin kakorna är till barnen å inte till er surrkärringar.. ta å diska istället så men får lite ro i kroppen när man kommer hem..ju..puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 30 oktober 2015 08:14

            Vad är bipolär sjukdom eller även så kallad manodepressivitet? Och vilka har det eller får de/ utvecklar det?   Detta var mina frågor idag igår och en hög dagar innan dess. Jag har googlat, läst på, sett på dokumentärer a...

Av Maria - 30 oktober 2015 07:07

Jag har varit inne i en låg period ett tag nu. Jag tappade helt skrivandet. Men idag fick jag för mig att jag skulle skriva ett inlägg. Dock om något helt annat än vad jag kommer skriva om nu. Jag möttes nämligen av nio nya kommentarer. Kul! Vissa ha...

Av Maria - 11 juli 2015 17:16


Under en längre period har jag kunna fått som blåa naglar. Känt mig frusen och naglarna har blivit blå både på fingrar och på tår. Är detta inte underligt. Det tyckte jag och googlade självklart på det. Jag har googlat på det flera gånger, men då jag...

Av Maria - 11 juli 2015 15:13

Jag vet inte om det beror på Ritalinen eller om det "bara är jag". Men då jag tidigare inte har känt riktigt på det här sättet misstänker jag att det är ritalinen som gör det. Jag är extremt ljudkänslig för vissa ljud. Och att en helikopter ...

Av Maria - 11 juli 2015 10:21

Jag fundera lite på denna diagnos, OCD, tvångssyndrom. Jag frågade min vän lite om OCD då hon ställde frågan på man behövde en utredning för den diagnosen också. (Vilket man bör). Men å andra sidan känner man nog om man lider av denna diagnos, för de...

Presentation


Jag är Maria. Jag har diagnosen ADHD och dyslexi jag fick min diagnos den 8/6-15 . Jag skriver om det mesta, mitt vardagliga liv, faktatexter o.s.v det som faller mig in helt enkelt.

A. A. Milnes

 

Följ mig via bloglovin

Follow on Bloglovin

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

One Lovely blog award.

Min blogg har blivit utdelad en;

   

Länkar

Gästbok

Jorden

Besöksstatistik

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Följare

bloglovin

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se